Mainos

Juoppokaksikko toilaili itselleen tukun rikosepäilyjä

Yli kahden promillen humalassa toilaillut kaksikko tehtaili itselleen lyhyessä ajassa vaikuttavan määrän rikosepäilyjä törkeästä rattijuopumuksesta näpistykseen Pohjois-Pohjanmaalla.

Poliisi sai vihiä kaksikosta, kun sille ilmoitettiin, että Pyhäjoen seutuvilla liikkuvan Honda Civicin kuljettaja on ajotavasta päätellen juovuksissa. Hyvin pian poliisi sai myös ilmoituksen, jonka mukaan Vihannintiellä on ajanut tieltä traktori, jonka kuljettaja on loukkaantunut.

Paikalle ensin saapunut pelastushenkilökunta löysi hieman itseään loukanneen miehen, joka oli humalassa. Poliisin saavuttua paikalle ilmeni, että miehen käyttämä traktori oli anastettu läheisestä talosta.

Traktorilla oli vedetty ojasta Honda Civic, josta poliisille oli aiemmin ilmoitettu. Toinen miehistä oli poistanut ojasta nostetulla autolla ja jättänyt ryyppykaverinsa traktorille.

Automatka jatkui Vihantiin, jossa mies näpisti olutta kaupasta. Hän jatkoi matkaansa mutta hylkäsi autonsa hieman ennen Kopsaa, koska se oli ilmeisesti vaurioitunut aiemmassa ojaanajossa.

Nyt mies sai varastetuksi talon pihasta polkupyörän, jolla lähti kohti Raahea. Tämä veto osoittautui kohtalokkaaksi, sillä pyörävarkaan havainnut mies lähti seuraamaan häntä ja soitti poliisille. Virkavalta sai miehen pian poimituksi kyytiinsä.

Miesten epäillään syyllistyneen muun muassa törkeään liikennetuvallisuuden rattijuopumukseen, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, luvattomaan käyttöön, näpistykseen ja lievään luvattomaan käyttöön.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.