Juontaja Baba Lybeck ja hänen puolisonsa sairastuivat koronaan – juontaja vastaa avoimesti koronakysymyksiin: "Rajumpi kuin ikinä edes osaat kuvitella"

7:13
Baba Lybeck juontaa MTV3-kanavan Viiden jälkeen -ohjelmaa.

Viiden jälkeen -ohjelman juontaja Baba Lybeck kertoo sairastuneensa puolisonsa kanssa koronavirukseen.

Juontajatähti Baba Lybeck ja hänen miehensä Pekka Lehti sairastuivat koronavirukseen. Lybeck vastaili Instagram tarinat -osiossa seuraajiensa kysymyksiin, kuinka hän sai puolisonsa kanssa tartunnan ja millaisia oireita heillä oli ollut.

Lybeck kertoo puolisonsa joutuneen sairaalaan, kun hän itse puolestaan sairasti taudin lievänä. Molemmat ovat hyvin urheilullisia, eikä kumpikaan kuulu riskiryhmään.

– Oli kuin olisimme sairastaneet eri tautia. Toisella: 17 päivää sahaavaa kuume, vatsaoireita, särkyä, yskää, hypoksiaa + muita tulehduksia. Toisella: maku- ja hajuaistit katosivat, särkyä, lievää hengenahdistusta, vähän kurkkukipua, Lybeck kirjoittaa.

Lybeckin mies vietiin kymmenentenä sairauspäivänä ambulanssilla sairaalaan ja vietti siellä kaiken kaikkiaan viikon. Lybeck kertoo, että hänen miehensä sai sairaalassa lisähappea, antibiootteja ja kuumetta alentavaa lääkettä. Lybeck mukaan sairaalassa seurattiin tulehdusarvoja herkeämättä.

"Rajumpi kuin ikinä edes osaat kuvitella"

Vaikka Lybeck sairasti koronaviruksen lievänä, hän kuvailee taudin olleen kuitenkin todella rankka.

– Rajumpi kuin ikinä edes osaat kuvitella. Hoitoa ei ole, Lybeck kirjoittaa.

Lybeck kertoo, että testeihin pääseminen oli vaikeaa. Vasta, kun puolisolla todettiin koronavirus, pääsi juontaja myös testeihin. Tähti ei tiedä, mistä pariskunnan tartunta tuli, mutta kertoi olleensa myös samassa konsertissa, jonka jälkeen havaittiin useita koronavirustartuntoja.

– Olimme siinä kuuluisassa Musiikkitalon naistenpäivän konsertissa.

Lybeckin puoliso on pääsyt nyt kotiin ja molemmat voivat hyvin. Lybeck julkaisi Instagramissa yhteiskuvan miehensä kanssa.

– Elämä voitti! Kiitos HUS:in keuhko-osasto, että hän on nyt kotona ja terveiset täältä eturintamasta. Noudattakaa ohjeita! Tämä ei ole leikkiä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja