Juno kohtasi syksyllä suuren surun – räppäriltä koskettava ele edesmenneelle läheiselleen: "Mulla jäi niin monta kysymystä sulle"

Kaksi vuotta sitten räppäri Juno romahti ja halusi jättää uransa – kertoo nyt vaikeista vuosistaan 6:34
Kaksi vuotta sitten räppäri Juno romahti ja halusi jättää uransa – näin hän kertoi vaikeista vuosistaan

Juno kirjoitti kappaleen syksyllä menehtyneen isoäitinsä muistolle.

Räppäri Juno, oikealta nimeltään Jon Korhonen, julkaisi joulukuussa koskettavan kunnianosoituksen syksyllä menehtyneelle isoäidilleen. Perjantaina 11. joulukuuta räppäri julkaisi kappaleen Kun sua ei oo, jossa räppäri käsittelee suruaan ja ikävää. 

Muusikko avasi tuntojaan kappaleeseen liittyen sen julkaisupäivänä myös Instagram-tilillään. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– En oikein tiedä miten tai mitä pitäisi sanoa. Ikävä on ainakin järkyttävän kova. Suru valloitti mun maailman sen puhelun jälkeen, kun äiti soitti ja kertoi, että sä nukuit pois. En ollut valmis! En todellakaan. Mulla jäi niin monta kysymystä sulle ja olisin kaivannut vielä monta kertaa sun mielipiteitä, muusikko kirjoittaa päivityksessään. 

Juno suree tekstissään sitä, ettei hänen isoäitinsä saanut koskaan mahdollisuutta tavata nuorinta lapsenlapsenlastaan. Räppäri tuli neljättä kertaa isäksi vuoden 2019 lopulla. Mies kertaa isoäitinsä olleen suuri esikuva hänelle tämän omassa elämässä. 

– "Pidä huolta itsestäsi kulta" sä sanoit. Mä pidän, mä lupaan sen. Rakastan sua ikuisesti, Juno päättää kauniin kirjoituksensa. 

Räppäri on kertonut viettäneensä lähes kaikki elämänsä joulut mumminsa luona. Vaikka isoäiti ei ole enää hengissä, halusi Juno tuoda myös tänä vuonna jouluun muiston mummistaan. Isoäiti toimi Junolle miehen mukaan innoittajana myös kirjoittajana, ja isoäiti kävi ahkerasti läpi muusikon tekstejä sekä kommentoi niitä. 

– Kun sua ei oo -biisin teksti on tehty mummin ruotsiksi kirjoittaman kirjeen pohjalta. Olin aina puhunut, että haluaisin kirjoittaa biisin yhdessä mummin kanssa. Tämä oli nyt ainoa mahdollinen tapa tehdä se. Tän biisin kirjoittaminen oli mulle tärkeä osa surutyötä.

Lue myös:

    Uusimmat