Juno oli nuorena kilpaurheilija – elintavat muuttuivat kertaheitolla: "Periaatteessa päätin, etten enää jaksa urheilla vaan mimmit ja keiton vetäminen on siistimpää"

5:26
Räppäri Juno on mukana Olet mitä syöt -ohjelmassa: "Mun katu-uskottavuus menee viimeistään tämän ohjelman myötä"

Juno pyrkii laittamaan elintapansa takaisin kuntoon Olet mitä syöt -ohjelmassa.

Räppäri Juno, oikealta nimeltään Jon Korhonen, on yksi yhdestätoista suomalaisjulkkiksesta, jotka nähdään tänä syksynä Olet mitä syöt -ohjelmassa muuttamassa elämäänsä lääkäri Pippa Laukan johdolla. 33-vuotias muusikko kertoo, että yksi suurimmista motivaattoreista elämäntapamuutokselle ovat olleet hänen lapsensa. Lisäksi Junolla on takanaan vahva urheilutausta, jota hän haluaisi jälleen herätellä. 

– Olen itse kuitenkin pelannut fudista ihan A-junnuihin asti, ja olen aina urheillut. Niin tavallaan kun se on jäänyt, niin mä ajattelin, että kokeilen nyt taas vähän aktivoitua. Ja kun on nuo skidit, niin tarvitsee kuitenkin energiaa, että jaksaa niiden kanssa leikkiä. 

Juno ei myöskään säästele sanojaan, kun häneltä tiedustelee hänen kuntonsa tämän hetkisestä tilasta. 

– Ihan paska, jos nyt rehellisiä ollaan. Mutta ei se mitään, siitä on vain yksi tie ylöspäin. 

Aikoinaan kilpaurheilu tuli päätökseensä, kun Juno löysi uusia kiinnostuksenkohteita, eikä kaikkea vapaa-aikaa tehnyt mieli viettää joko treenatessa tai pelatessa. Nuoren Junon elintavat muuttuivatkin tuolloin kertaheitolla. 

– Mä periaatteessa päätin, etten enää jaksa urheilla vaan mimmit ja keiton vetäminen on siistimpää. 

– Sitten olin alkanut tekemään musaa ja sitten jossain vaiheessa feidasin sen (urheilun), kun tajusi, ettei se kuitenkaan niin paljon kiinnosta eikä ollut valmis tekemään niin paljon sen eteen mitä se vaatisi, että siitä urheilusta olisi tullut se juttu. Sitten mä aloin keskittymään musaan ja sitten mä olen tehnytkin musaa. 

Ohjelmaa aloittaessaan Junon liikuntatottumukset koostuvat esimerkiksi lenkeistä sekä kuntopiireistä, joita hän on tehnyt yhdessä tyttöystävänsä kanssa. Yksi muusikon suurimmista paheista on tupakanpoltto, jonka hän pyrkii lopettamaan elämäntapamuutoksensa lomassa. Lisäksi Juno haluaisi, että kunto parantuisi siihen malliin, että hän pystyisi ja jaksaisi viettää lastensa kanssa aikaa mahdollisimman kauan sekä paljon.

Räppäri kokeekin asenteensa sekä motivaationsa olevan kohdillaan elämäntapamuutoksen suhteen. 

– En mä olisi siihen lähtenyt, jos ei haluaisi jollain tasolla suoriutua siitä hommasta. 

Olet mitä syöt MTV3-kanavalla torstaisin kello 20. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja