Julma lempinimi oli liikaa: Vaimo jätti miehensä 10 vuoden yhteiselon jälkeen: "En aavistanut, että näin kävisi"

0:47

Nainen paljastaa, että jätti aviomiehensä saatuaan selville, että mies käytti hänestä tylyä lempinimeä ryhmäviesteissä.

VIDEO: Nainen yllätti miehensä toisen kanssa raivokohtaus keskellä katua.

Kun puhutaan parisuhteen päättymisestä, usein ihmiset sanovat, että oli joku tietty hetki, joka auttoi ymmärtämään, että suhde on nyt loppu. Eräälle naiselle tuo hetki koitti, kun hän näki miehensä puhelimessa tekstiviestin, josta paljastui miehen vaimolleen keksimä julma lempinimi.

Pojan syntymä kiristi välejä

Vaimo kertoo sydäntä särkevästä tilanteesta anonyymisti MamaMia-sivustolle. Ero tapahtui, kun pariskunnan poika oli vasta 2-vuotias.

– En aavistanut, että näin kävisi, mutta olisi pitänyt tietää, nainen kertoo.

Mies suorastaan vihasi kertoa vaimolleen suunnitelmistaan, eikä osoittanut mitään mielenkiintoa ollakseen osa kasvanutta perhettään.

– Ennen olimme kuin parhaat ystävät, mutta pojan syntymän jälkeen avioliitosta tuli varsinaista rämpimistä, vaimo kertoo.

"Hän Jota Täytyy Totella"

Eräänä aamuna, kun mies oli suihkussa, nainen huomasi, että miehen puhelimeen tuli jatkuvasti viestejä. Vaimo päätti tarkastaa, ettei kyse ole mistään kiireellisestä, mutta viestit olivatkin vain miehen kavereilta, jotka keskustelivat edellisillasta.

Vaimo tiesi, että kyseinen ilta oli ollut vauhdikas, koska mies oli tullut kotiin vasta keskiyöllä. Herättyään mies oli suunnannut suoraan suihkuun ilman, että tarkasti edes vaimonsa ja lapsensa vointia ensin.

Kavereidensa viestiketjuun mies oli kuitenkin ehtinyt vastata ja varsinkin yksi viesti kiinnitti vaimon huomion. Mies oli kirjoittanut: ”En usko pääseväni tänään, HJTT tulee sanomaan ei”.

Kun vaimo vaati mieheltään selitystä, mies vastasi huolettomasti sen tarkoittavan ”Hän Jota Täytyy Totella”. Nainen kertoo tunteneensa tämän jälkeen kuin häntä oltaisiin läimäytetty kasvoille. Vaimo sanoo, että kyse ei ikinä ole ollut siitä, että miehen pitäisi totella häntä, vaan ainoastaan kunnioittaa perhettään.

– Olisi kohteliasta tarkastaa, tarvitseeko perheesi sinua ja kertoa heille suunnitelmistasi, vaimo sanoo.

Miehen vähäinen arvostus perhettään kohtaan oli lopulta vaimolle liikaa. Vaikka aviopari oli ollut yhdessä jo kymmenen vuotta, tapausta seuranneella viikolla vaimo päätti lähteä avioparin yhteisen pojan kanssa pois.

Lähteet: MamaMiaNews.com.au

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja