Pariskunta ryhtyi yhdessä laihduttamaan – vaimolta käsittämätön reaktio, kun mies onnistui tavoitteessaan: "Todella epäreilua"

Yhteinen painonpudotusprojekti sai murheellisen päätöksen, kun vaimo päätti hakea avioeroa.

Suostuttuaan vaimonsa pyynnöstä sitoutumaan yhteiseen painonpudotusprojektiin mies sai huomata olevansa sinkkumies. Painonpudotuksessa onnistunut mies sai lähtöpassit vaimolta, joka puolestaan ei ollut laihdutustavoitettaan saavuttanut, vaan päinvastoin lihonut.

31-vuotias mies avautui murheellisesta erostaan Reddit-sivustolla. Miehen kohtalosta uutisoi Mirror

"Emme tehneet muuta kuin tuijotimme puhelimiamme"

Mies kertoi pariskunnan päättäneen aloittaa yhteisen painonpudotusprojektin viime vuonna, kun kummankin paino oli jo lähemmäs 136 kiloa. Miehen mukaan jo askeleet autolta toimistolle tekivät molemmille tiukkaa.

– Emme lomailleet, emme käyneet kävelyillä, emme tehneet muuta kuin tuijotimme puhelimiamme, kun menimme ulos syömään.

Miehen mukaan pariskunta söi noutoruokaa kolmesti päivässä, eikä seksielämäkään ollut kovin kummoista.

– Seksielämämme oli aluksi kiusallista, ja sitten lopulta olematonta.

Mies onnistui muutoksessa

Kun päätös elämänmuutoksesta tehtiin, aviomies teki muutamia muutoksia rutiineihinsa ja näki pian tuloksia. 

– Minä vain kävelin, latasin kalorilaskurisovelluksen, ja varmistin, etten koskaan ylittänyt päivittäistä kilokalorimäärääni.

– Hitaasti, mutta varmasti, painoni alkoi pudota.

32-vuotiaan vaimon tilanne ei kuitenkaan ollut yhtä hyvä. Mies kertoo vaimonsa lopettaneen jo viikon jälkeen kuntosalilla käymisen ja personal trainerin palvelut.

– Laihduin noin 4,5 kiloa kuussa, ja neljän kuukauden jälkeen se alkoi todella näkyä. Siinä vaiheessa hän muuttui todella vihamieliseksi minua kohtaan.

Välit viilenivät

Vaimo pisti miehensä nukkumaan vierashuoneessa tämän kuorsaukseen vedoten. Miehen mukaan kommunikaatio tapahtui sähköpostien ja tekstiviestien välityksellä, ja jopa ne olivat vihamielisiä.

Vaimon Facebookiin alkoi ilmestyä kryptisiä päivityksiä, joiden aviomies uskoo olleen hänelle kohdistettuja. Nainen puhui päivityksissään muun muassa hävinneensä geneettisessä lotossa, mitä painoon tulee, ja että olisi parasta vain opetella rakastamaan itseään sellaisena kuin on.

– Lempilainaus, josta tuli hänen Facebookin taustakuvansa, oli 'muuta maailmaa, älä vartaloasi'.

Kun vaimo oli kotona, tämä katsoi Netflixiä olohuoneessa, eikä juuri jutellut miehensä kanssa.

Hiljattain mies sai vaimoltaan tekstiviestin: "Olen pahoillani, että teen tämän sinulle, mutta uusi vartalosi ja uusi asenteesi ei todellakaan viehätä minua. En koskaan uskonut, että sinä muistuttaisit minua kiusaajistani, mutta sellainen sinusta on tarkalleen tullut. Otan yhteyttä avioeroasianajajaan heti maanantaiaamuna."

Aviomies haluaisi pelastaa 12 vuotta kestäneen liiton, ja tämän vuoksi haki apua Reddit-sivustolta. Mies on sittemmin poistanut tekstinsä.

"Todella epäreilua sinua kohtaan"

Moni kommentoijista neuvoi miestä luovuttamaan, sillä vaimo oli selvästi päätöksensä jo tehnyt. 

– Olen todella yllättynyt siitä, että vaimosi päätti lähteä ennen kommunikointia siitä, kuinka vakavissaan hän oli parisuhteen päättämisen kanssa. Se oli todella epäreilua sinua kohtaan, ansaitset mahdollisuuden puhua hänen kanssaan. Mutta jos hän päättää lopettaa 12 vuoden avioliiton tekstiviestillä, en usko, että hänellä on paljonkaan kunnioitusta sinua kohtaan, toteaa Reddit-käyttäjä CherryVermillion.

– Tuo on kylmää, olen samaa mieltä. Missä tahansa vaiheessa hän olisi voinut sanoa, että hän tunsi mielipahaa siitä, että mies muistutti häntä hänen kiusaajistaan. Hän jätti parisuhteen huomiotta, ja hänellä on ollut toinen jalka ulkona ovesta jo hetken, totesi käyttäjä incredibleBulk2.

– Luultavasti hän yritti tehdä sen mieluummin ennemmin kuin myöhemmin, kun hän on vielä nuori, sillä hän tietää, että deittailumarkkinat kutistuvat hänen vanhetessaan. Lisäksi mies on kävelevä muistutus hänen epäonnistuneesta yrityksestään pudottaa painoa. Mies todisti hänelle, että sen voi tehdä, eikä se johdu geeneistä. Mutta hänen väitteensä siitä, että se johtuu geeneistä, osoittaa, että hän on haluton hyväksymään sitä, että se on hänen vikansa, analysoi Reddit-käyttäjä regoapps.

– Vaimon silmissä mies olisi jättänyt hänet pian kuuman, hoikan tytön vuoksi, joten hän päätti lopettaa sen itse, päätteli Jp2585.

– Kyllä. Tämä on klassinen "et voi erottaa minua, minä otan loparit" -tyyppinen hetki, komppasi Idontreallylikecandy.


Lähteet: Mirror, Reddit

***

2:50

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja