Julkkispappi Kari Kanala julkaisi harvinaisen yhteiskuvan Milla-vaimonsa kanssa: "Vanhat hääpuvut mahtuivat vielä päälle"

Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijan roolista tuttu Kari Kanala vietti keskiviikkona vaimonsa kanssa jo kymmenettä hääpäivää.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu pappi Kari Kanala julkaisi keskiviikkona Instagram-tilillään harvinaisen yhteiskuvan vaimonsa kanssa. Hymyileväinen pariskunta poseeraa tunnelmallisesti laiturinnokassa.

Kuvatekstistä käy ilmi, että Kanala ja hänen puolisonsa Milla Mäkitalo ovat olleet naimisissa jo kymmenen vuotta. Kanala tuli myös paljastaneeksi, että asuvalinta oli hyvin symbolinen.

– Kymmenen vuotta naimisissa eli vissiin tinahääpäivä – kiitos kaikesta rakas Milla! Vanhat hääpuvut mahtuivat vielä päälle, Kanala paljasti.

Pariskuntaa yhdistää avioliiton lisäksi ammatti, sillä myös Mäkitalo on pappi. Pari julkaisi lisäksi lokakuussa ensimmäisen yhteisen kirjansa, kun parisuhdeopas Suhteellista – Pilkettä ja pohdintaa parisuhteesta ilmestyi. 

He avasivat syksyllä omaa suhdettaan Kirkko ja kaupunki -lehden haastattelussa, jossa he kertoivat tavanneensa keväällä 2009 baarissa kirkon kasvatuksen neuvottelupäivien yhteydessä. Seurustelu alkoi samana syksynä ja häitä tanssittiin kesällä 2010.

– Siitä, että olemme samalla alalla, on silti ehdottomasti enemmän hyötyä kuin haittaa. Toinen ymmärtää työn vaatimukset ja sen, ettei kaikista työasioista voi puhua, Kanala sanoi Kirkko ja kaupunki -lehdessä.

Yksi syy sille, että Kanala solahti sujuvasti hääpukuunsa piilee lienee siinä, että hän laittoi hiljattain elämäntapansa remonttiin lääkäri Pippa Laukan opastuksella Olet mitä syöt -ohjelmassa. Etenkin juuston napostelusta nauttinut Kanala karisti ohjelman aikana kymmenen kiloa. Myös vyötäröltä lähti 14 senttiä.

Kanala kertoi kuvausten jälkeen saaneensa palautetta huomattavasti hoikistuneesta olemuksestaan. Hän sanoi silloin, että uudet elämäntavat ovat tulleet jäädäkseen.

–  Tuntuu, että tästä on tullut pysyvä muutos omaan elämään, hän pohti MTV Uutisten haastattelussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja