Jukka Virtanen: Kaikkea ne keksiikin!

Taiteen monitoimimies Jukka Virtanen kertoo yllättyneensä, kun levy-yhtiöstä viime syksynä kysyttiin lupaa tribuuttialbumin tekemiseen Virtasen kattavasta sanoitustuotannosta.

– Kaikkea ne keksiikin! Tämä konkreettisesti osoittaa sen, että olen hirveän vanha ihminen, Jukka nauraa MTV:n Viihdeuutisten haastattelussa.

Sanat Jukka Virtanen -tribuuttialbumi ja samanniminen konserttikiertue juhlistavat Jukan kesäisiä 75-vuotissyntymäpäiviä. Virtanen itse kuitenkin vannoo, että suuria kemuja 75-vuotispäivien kunniaksi ei ole luvassa.

– Perheen ja suvun kanssa syödään mansikkakakkua, Jukka uumoilee.

– Eihän 75 ole vielä mitään, sitten 80-vuotisjuhlat on isot!

Jukan pyöreitä vuosia on juhlittu vuosien varrella suureellisesti. 70-vuotisjuhlissa Tavastilla rokattiin tuhannen ihmisen voimin. 60-vuotiskekkereillä puolestaan kokoonnuttiin 2 800 ihmisen voimin Jämsään nimikkoraveihin, ja 50-vuotiasta Jukkaa juhliittin Jämsänkoskella jalkapallo-ottelulla 3 000 ihmisen kera.

– Kyllä olen isosti juhlinut. Nyt on pienimuotoiset kekkerit paikallaan.

Iloisia uutisia riittää myös toisellakin rintamalla. Viime vuosina vakavien sairauksien kanssa kamppaillut Virtanen kertoo nyt olevansa jälleen terveiden kirjoissa.

– Terveydentila on tällä hetkellä hyvä. Minulla on ollut kaiken maailman kremppoja, se on johtunut siitä, kun olen niin vanha. Nyt ne on hoidettu taas toistaiseksi kuntoon. Eilen justiin todettiin, että olen hyvässä kunnossa ja terve.

Katso Jukan haastattelu tästä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat