Jukka Jalonen lähetti napakat terveiset valmentajaa vaihtaneelle TPS:lle – "Tyly temppu"

TPS:n kevään 2021 tuhkimotarinasta ei ole kauaa aikaa – nyt Turussa on kuohunut 7:19
Näin Jukka Jalonen kommentoi Jussi Ahokkaan potkuja.

Leijonien päävalmentaja ja C Moren asiantuntijana toimiva Jukka Jalonen kommentoi napakasti TPS:n tällä viikolla tekemää valmentajanvaihdosta.

TPS ilmoitti perjantaina antaneensa potkut seuran päävalmentajana toimineelle Jussi Ahokkaalle ja palkanneensa KalPan tämän kauden päätteeksi jättäneen Tommi Miettisen Ahokkaan tilalle.

TPS kertoi tiedotteessaan, että päävastuun rajuun pettymykseen päättyneestä kaudesta kantaa ensisijaisesti päävalmentaja, joten Ahokas sai lähteä.

Jukka Jalonen antoi C Moren lähetyksessä suoran mielipiteensä Ahokkaan potkuista.

– TPS on aika haastava paikka valmentaa. Sen tiedän tässä omassa hommassani oppineena. Ahokkaan potkut oli tyly temppu. Ei kovin kiva juttu, mutta joskus tämmöistä tapahtuu.

Jalonen lähettää turbulenssissa lentävälle TPS:lle painavan viestin.

– Ohje/vinkki/neuvo Turkuun päin on, että kun tulee uusi valmentaja, niin antaisivat hänelle ihan oikeasti työrauhan. Ettei joku olisi koko ajan säätämässä siinä, mitä pitäisi tehdä ja miten pitäisi pelata. Valmentaja päättää, miten pelataan ja hommataan sellainen valmennustiimi, joka puhaltaa yhteen hiileen. Aika paljon parempi sauma pärjätä, Jalonen paaluttaa.

Onko Jukka Jalonen saanut koskaan itse painetta seurajohdolta? Katso vastaus pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat