Jukka Hildén ja Chachi-rakas viettivät ensimmäistä hääpäiväänsä – parin rakkautta tihkuvat romanttiset otokset ihastuttavat: "Olet perustani, kallioni, iloni ja rakkauteni"

Jukka Hildén ja Chachi Hildén menivät naimisiin 28. syyskuuta vuonna 2019. 

Duudsonit-ryhmästä tuttu ja tällä hetkellä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa ihastuttava Jukka Hildén julkaisi Instagram-tilillään liudan kuvia pariskunnan hääpäivältä vuodelta 2019. Kuvissa Hildén ja hänen vaimonsa Chachi Hildén (ent. Gonzales) poseeraavat romanttisissa ja herkissä kuvissa hääpäivinään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Hyvää hääpäivää vaimoni! Olet perustani, kallioni, iloni ja rakkauteni! Kiitos, kun teet minusta universumin onnellisimman miehen, Hildén hehkuttaa päivityksessään. 

Myös Chachi Hildén julkaisi omalla Instagram-tilillään joukon kuvia juhlistaakseen parin ensimmäistä hääpäivää. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Mikä uskomaton vuosi tämä oli! Menimme naimisiin, saimme pienen pienokaisemme tähän maailmaan ja käytimme joka ikisen sekunnin vaalien toisiamme. Kiitos vuodesta, joka on ollut täynnä niin kovaa naurua, etten ole saanut henkeä ja niin suurta rakkautta, joka on saanut sydämeni tuntumaan siltä, kuin se tanssisi krumpingia. Odotan innolla elämänmittaista avioliittoa kanssasi sekä monia kauniita muistoja, joiden tekemistä jatkamme perheemme kanssa. Rakastan sinua, Chachi Hildén kirjoittaa päivityksessään.

Pariskunnan mennessä naimisiin Chachi Hildén odotti pariskunnan ensimmäistä yhteistä lasta. Hildénien tytär Sophia Rose syntyi marraskuussa 2019. 

Jukka Hildén on ollut ennenkin naimisissa: hän erosi pitkäaikaisesta puolisostaan Outista vuonna 2018. Ex-pari oli naimisissa seitsemän vuotta ja heillä on kaksi yhteistä lasta. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin MTV3-kanavalla kello 19.30 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja