Juhannus kaupungissa: Vinkit onnistuneeseen viikonloppuun!

Kaupunkijuhannuskin voi olla onnistunut. Lue, miten keskikesän juhla onnistuu keskustassakin.

Ei huolta, vaikkei juhannuksesi kuluisikaan pellon keskellä mökkimaisemissa ja kasveja ihastellen. Kyllä kaupunkilaistyttökin voi nauttia keskikesän juhlasta.

Höystä MTV Lifestylen vinkkejä omilla lisäyksilläsi ja luo täydellinen juhannus kaupungin keskellä. Mökille lähteville voit näyttää kieltä maanantaina, kun he kuulevat millainen sinun viikonloppusi on ollut.

Luksusta arjen keskellä

Painatko niska limassa töitä viimeiseen hetkeen? Juhannusaatto on jo alkanut, mutta sinä istut vielä töissä pöytäsi ääressä ja tuskailet viimeisten hommien parissa. Lohduttaudu ajatuksella siitä, että et varmasti ole ainoa. Sitä paitsi olet paiskinut niin paljon töitä, että nyt saat palkita itsesi: varaa hotellihuone juhannusyöksi!

Oletko haaveillut aina hotellihuoneesta kotikaupungissasi? Tai etkö ole käynyt jossain kiinnostavassa kaupungissa? Ota aikaa itsellesi ja toteuta vihdoin unelmasi. Varaa huone, pakkaa pikaisesti mukaan tarvitsemasi tamineet ja suunnista minimatkalle hienoon hotelliin.

Hotellissa sinun ei tarvitse miettiä aamiaista, eikä siivousta. Halutessasi voit vielä käydä alakerrassa päivällisellä tai maata sängyssäsi lempikirjaasi lukien ja huonepalvelu tuo tilaamasi ruoan suoraan luoksesi.

Jos nenä ei pysy kirjassa, voit käydä välillä jaloittelemassa hotellin käytävillä ja tutustua sen tarjoamiin viihdykkeisiin mahdollisesta kuntosalista allasosastoon. Kysy tarjoaako hotelli huoneen kylkiäiseksi tai halvalla lippua johonkin juhannustapahtumaan, tai järjestetäänkö yökerhossa kenties juhannustanssit.

Ota kaikki irti minilomastasi hotellissa! Huonenaapureiden kanssa kimppaan lyöttäytyminenkään ei ole kielletty.

Ystävät ympärillä

Ketkä tuttavapiiristäsi ovat jäämässä tänä vuonna kaupunkiin? Pirauta pari puhelua tai huhuile seuraa sosiaalisissa medioissa. Joku on varmasti kanssasi samassa kaupungissa.

Tehkää lempiruokianne, kilistelkää kuohujuomalaseja juhannuksen kunniaksi tai menkää puistoon nauttimaan aavemaisesta kaupungista. Juhannuskestit voi viedä myös vaikka rannalle kunhan muistaa noudattaa yleistä järjestyslakia.

Muista, ettei sadesää haittaa vapaana viikonloppuna, kunhan muistaa varustautua sen mukaisesti! Sadevaatteet päälle, kumisaappaat jalkaan ja sateenvarjo mukaan, niin lätäköissä pomppimisestakin tulee juhlaa.

Kostea juhlajuhannus

Vaikka kaupungin kadut vaikuttaisivat tyhjiltä, ryömii juhlakansa piiloistaan kellon lähestyessä keskiyötä. Ota selville oman paikkakuntasi menomestat ja juhannusjuhlia tarjoavat tahot – löydät varmasti tanssit jos toisetkin.

Houkuttele kaveriporukkasi mukaan villiin juhannusjuhlaan suositulle tanssipaikalle, tai ole rohkea ja mene yksin. Baarista tai yökerhosta löytyy varmasti uusia tuttavuuksia – ehkä jopa se kaivattu rakkaus!

Tai hylkää ajatus ystävien kanssa juhlimisesta ja päätä mennä ensimmäistä kertaa lähikuppilaasi karaokeen. Baarissa tunnelma tiivistyy kaupunkiin jääneiden kesken ja loppuillasta voit löytää itsesi uudesta ja ihmeellisestä seurasta.

Juhlista kaupunkijuhannustasi pelkkää kuohuviiniä nauttimalla, sillä mikään muu ei kruunaa viikonloppua paremmin.

Järjestä juhlat!

Hemmottele lähimmäisiäsi ja järjestä juhannukseksi kotiisi vaikkapa sukujuhlat. Kun aloitat suunnittelun ajoissa, onnistuvat juhlatkin paremmin, eli nyt tuumasta toimeen jo ensi vuotta ajatellen. Nyyttärihengellä kustannukset eivät nouse pilviin.

Jos et halua kutsua sukua luoksesi, järjestä teemajuhlat lähipiirillesi. Tällaiset juhlat luonnistuvat sinulta käden käänteessä, kunhan et aseta rimaa liian korkealle.

Mitä jos pitäisit juhlat jossain erikoisessa paikassa? Pallottele ideoita ystäviesi kanssa!

Eläinten juhla

Käytä viikonloppu Mirriä tai Mustiasi hemmotellen. Nyt on aikaa korjata laiminlyödyt viikonloput ja antaa monta pitkää lenkkiä hiljaisessa kaupungissa, leikkiä tunteja tai harjata turkki kiiltäväksi. Lemmikkikin arvostaa näin juhannusta!

Lue myös:

    Uusimmat