Onko juhannusjuomat vielä hankkimatta? Näin vältät ruuhkat!

Juhannus on Alkossa toiseksi kiireisintä aikaa vuodessa. Alkon tuoteviestintäpäällikkö Taina Vilkuna kuitenkin kertoo, milloin on parhaimmat mahdollisuudet välttää pahin ruuhka.

Alkon arvioiden mukaan juhannusviikolla käy noin 1,4 miljoonaa asiakasta. Ei siis ihme, että jonoja riittää. Alkon tuoteviestintäpäällikkö Taina Vilkuna vinkkaa pari sopivinta ajankohtaa juhannusruuhkan välttämiseksi.

– Jos haluaa välttää juhannusruuhkan, niin Alkossa kannattaa käydä aamupäivällä tai nyt heti alkuviikosta, Vilkuna muistuttaa.

Vilkuna kertoo, että torstai on Alkossa juhannusviikon kiireisin päivä. Jos siis haluaa välttää ruuhkat, kannattaa visiitti Alkoon sijoittaa jollekin toiselle päivälle.

Viinit suosiossa

Juhannuksena suomalaiset nauttivat mielellään muun muassa valkoviiniä, punaviiniä sekä aromatisoituja ja muita mietoja viinejä.

Lue mitkä muut juomat ovat suomalaisten suosiossa: Valkoviinien myynti kasvaa 77 prosenttia juhannusviikolla

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja