Juha Vuorisen pihamaalla sijaitsevaan koirankoppiin muutti karvainen alivuokralainen – tilannepäivitykset ilahduttavat somessa

Nummelalaisen Janeten pihalla käy kettukaksikko juomassa raikasta vettä – videolle tallentui harvinainen tilanne eläimen ”sisäsiisteydestä” 0:21
Nummelalaisen Janeten pihalla käy kettukaksikko juomassa raikasta vettä – videolle tallentui harvinainen tilanne eläimen ”sisäsiisteydestä”

Juha Vuorisen pihalla on vieraillut jo useana iltana sama otus.

Kirjailija Juha Vuorinen jakoi hiljattain Instagram-tililleen videon, jossa hän kertoi Hilma-koirallaan olevan alivuokralainen. Kultaisennoutajan koirankopista löytyi nimittäin pupu.

– Me olemme saaneet tänne nyt uuden asukkaan. Hän oli eilen täällä, näimme sen ensimmäisen kerran. Se oli päivän poissa, ja kas kummaa, hän tuli taas illalla tänne, Vuorinen selostaa videolla kuvaten samalla koirankopin "kuistilla" pötköttävää pupua.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Video keräsi heti useita kommentteja, jossa Vuorisen someseuraajat päivittelivät tämän pihamaalle muuttanutta eläintä.

– Varo vaan, kohta se Hilma hommaa päärakennukseenkin alivuokralaiset! Aamulla voi olla vessoihin jonoja! yksi seuraaja varoittaa.

– Hilma on kiinteistömoguli... Toivottavasti on hyvä vuokralainen, toinen lohkaisee.

– Oliko Hilma tyytyväinen, vai loppuiko vuokrasuhde ilman irtisanomisilmoitusta purkuperustein? kolmas utelee.

Vuorinen on sittemmin pitänyt someseuraajansa ajan tasalla koirankopin vuokratilanteesta postaamalla Instagramiin tasaiseen tahtiin uusia pupuliveiksi ristimiään videoita. 

Seuraavana päivänä kuvatussa videossa pupu oli lähtenyt karkuteille. Kolmannessa pätkässä kuitenkin näkyy, että karvainen alivuokralainen oli jälleen palannut koirankopin verannalle.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Neljännessä klipissä otus oli jälleen lähtenyt livohkaan, mutta Vuorisen koirankoppiin viemästä vesikupista se oli kuitenkin hörppinyt.

Viidentenä päivänä kuvatussa videossa koirankoppi ammottaa taas tyhjyyttään, mutta vesikuppi oli sen sijaan juotu tyhjäksi. Vuorinen kertoo videolla, että hänen poikansa oli edellisyönä käynyt tarkistamassa koirankopin tilanteen, ja että pupu oli silloin loikoillut tutussa lepopaikassaan. Näin tapahtui myös muutamana muuna yönä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Seuraavina päivinä "kiinteistökuningatar Hilman" alivuokralainen tallentui satunnaisesti Vuorisen kameraan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vuorisen someseuraajat ovat seuranneet pupusaagaa jännittynein tunnelmin.

– Olen jäänyt ihan koukkuun tähän pupuliveen! yksi seuraaja hehkuttaa.

– Tässähän alkaa kohta olla jo vähintään novellin ainekset, toinen toteaa.

– Tää on niin parasta jännitystä. Uutta päivää/jaksoa odotellessa, kolmas kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat