Juha Vuorisen puhelimeen kilahti viesti naapurilta – somessa alkoi spekulaatiot: "Onko ruoho sittenkin vihreämpää aidan toisella puolella Hilman mielestä?"

Juha Vuorisen koira meni omatoimisesti naapuriin kyläilemään.

Lukuisia hittikirjoja kirjoittaneen Juha Vuorisen Hilma-koira seikkailee miehen somepäivityksissä silloin tällöin. Vuodenvaihteen aikoihin Vuorinen otti samanlaisen kuvan Hilma-koiransa kanssa kuin tasan vuosi sitten.

Kuvassa Vuorinen pitää koiraansa sylissä.

– Tätä on nyt niin kovasti pyydetty, niin otimme Hilman kanssa tuoreen sylkkykuvan. Voin luvata että ei tule tapaa. Hilma on nimittäin nykyään paitsi iso, myös yllättävän painava hauva. Ps. Vertaa edelliseen kuvaan

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vuosi sitten Hilma oli huomattavasti pienempi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tällä viikolla Hilma päätti lähteä kyläilemään ilman omistajansa lupaa. Vuorinen julkaisi kuvan Instagram-tilillään, jonka hän sai naapuriltaan.

– Makoilin sängyllä kännykkää selaten niin tällainen ilmestyi tuijottamaan sängyn kulmalle. Ei lähde pois rapsuttamatta eikä lähde pois kun rapsuttaa, naapuri viestitti kuvan kera Vuoriselle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Moni Vuorisen someseuraaja on samaistunut tilanteeseen, ja kuvan yhteyteen on tullut hilpeitä kommentteja.

– Me asuimme silloin kun meillä oli koira rivitalossa! Meidän Nelli löytyi kerran naapurin koiran vierestä nukkumasta heidän sohvallaan! Kovia ovat käymään kylässä nämä meidän lemmikit!

– Meidän berni-neiti teki samanlaisen kommandoiskun parivuotta sitten naapuriin heti aamutuimaan. Oli naapurin mies hetken kuulemma pyyhkinyt unihiekkoja pois kun ei ollutkaan heidän kultsikka sängynvierellä toivottamassa hyviä huomenia vaan meidän typy.

– Sitä päivää odottaessa kun tulee samanlainen viesti naapurista, mutta kuvassa on rakas Vaimosi.

– Onko ruoho sittenkin vihreämpää aidan toisella puolella Hilman mielestä?

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja