Juha Vuorinen joutui 25 vuotta sitten rajuun kolariin – julkaisi kuvan romuttuneesta autostaan: "Siinä päivitettiin hieman elämänarvojani"

Huippukirjailijaa hoidettiin kuukauden sairaalassa. 

Lukuisia hittikirjoja kirjoittanut Juha Vuorinen muistelee Instagram-tilillään 25 vuotta sitten tapahtunutta auto-onnettomuutta, jossa hän oli osallisena. Hän julkaisi kuvan Volkswagenista, joka on mennyt ruttuun törmäyksestä. Näky on hurja. 

– Päivälleen 25 vuotta sitten päivitettiin hieman elämänarvojani, kun luistelin hiekkarekan eteen. Kaikki ainekset mustaan jouluun. Kiitos vielä kerran Meilahden ja Töölön sairaaloiden huippuammattilaisille, jotka parsivat minua kuukauden verran kasaan, Vuorinen kirjoittaa. 

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä

Päivitykseen on sadellut kommentteja. 

– Onneksi selvisit iloksi maailmalle, somessa kiitetään. 

– Voi hurja. Kiitos elämälle, kommenteissa lukee. 

Vuorinen on noussut suursuosioon kirjoillaan. Yksi tunnetuimpia on Juoppuhullun päiväkirja -kirjasarjan teokset. Hänet tunnetaan myös kolumneistaan sekä radiosta. 

Vuorinen on kertonut vuosia sitten, että luopui alkoholista pahan autokolarin seurauksena. Kolarissa Vuorisen auto luisui kärkikolmion takaa hiekkarekan alle.

Alkoholinkäyttö oli Vuoriselle tuttua vielä 1980-luvulla hänen työskennellessä matkustajalaivalla viiden vuoden ajan.

– Laivalla opin ryyppäämään. 1980-luvulla laivan henkilökunnalla ei vielä ollut viinankäytössä nollatoleranssia, Vuorinen muisteli Ilta-Sanomissa syyskuussa 2010.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja