Jouni Hynyseltä anteeksipyyntö Jutta Urpilaiselle

Muusikko ja kirjailija Jouni Hynynen kirjoittaa kirjassaan ministeri Jutta Urpilaiseen liittyvästä fantasiasta. Huomenta Suomen lähetyksessä Hynynen lähetti pahoittelunsa Urpilaiselle.

Kotiteollisuus-muusikko, kirjailija Jouni Hynynen vieraili torstaina MTV3-kanavan Huomenta Suomen lähetyksessä. Hynynen julkaisi syksyllä Paskapuhetta-teoksen, jossa hän sanoo suorat sanat muun muassa politiikasta, urheilusta ja televisioviihteestä. Oma osuus kirjassa on myös ministeri Jutta Urpilaisella. Hynynen kertoi Urpilaisen päätyneen kirjan eroottiseen fantasiaan sattumalta.

– Jutta on ihana. Olin tilassa kun kirjoitin kohdan, en humalassa vaan hurmoksessa. Ajattelin, että pitää olla pieni eroottinen pätkä. Sitten tajusin yhtäkkiä, että se pitäisi olla Urpilaisen kanssa, en tiedä miksi. Ehkä se oli ne verkkosukat. En muistas kirjoituksesta mitään, se pätkä tuli heittämällä, Hynynen kertoo.

Hynynen lähetti lähetyksessä myös terveisiä Urpilaiselle:

– Jutalle anteeksipyyntö tässä näin, ei ehkä kannata ottaa kirjoitustani henkilökohtaisesti.

Kirjailija toteaakin aika monen pahoittaneen mielensä hänen teoksestaan. Hynynen itse kokee puolestaan ottavansa kierroksia monista asioista.

– Lähtökohtaisesti minua ärsyttää kaikki, television avaaminen ja lehtien lukeminen on täysin mahdotonta. Jopa maakuntalehdet ärsyttävät, vaikka niiden pitäisi olla sympaattisia. Nekin ovat lipsumassa asioilla revittelyyn ja liioitteluun. Urheilu, politiikka ja erityisesti musiikkibisnes ärsyttävät. Ainut asia mikä ei varmasti ärsytä, on Eppu Normaali.

Mitä mieltä Hynynen on televisioviihteestä ja sen herättämistä tunteista? Katso Huomenta Suomen haastattelu kokonaisuudessaan:

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat