Mainos

Joululiikenne vaatinut 3 kuolonuhria

Joulun menoliikenteessä on sattunut kaksi kuolonkolaria.

Autojono

Keski-Suomessa Laukaassa sattui eilisiltana neljän henkilöauton kolari, jossa kaksi ihmistä sai surmansa. Lisäksi useita ihmisiä loukkaantui. Turma sattui 9-tiellä, noin 20 kilometriä Jyväskylästä Itään. Myös Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella sattui kuolonkolari illalla. Henkilöautoa ajanut kurikkalainen nainen kuoli, kun hänen autonsa törmäsi vastakkaisella kaistalla ajaneeseen maasturiin.

Maasturissa ollut kurikkalainen aviopari vietiin Kauhajoen terveyskeskukseen. Heillä ei ole hengenvaaraa. Turma sattui kantatie 67:llä. Kurikkalainen nainen oli yksin autossa ja matkalla Kurikasta Kauhajoelle. Hän kuoli heti. Poliisin mukaan ajokeli oli erittäin huono. Myös muualla Suomessa on sattunut peltikolareita ja ojaanajoja huonon kelin vuoksi.

Joululiikenne rauhoittumassa

Joulun menoliikenne on selvästi hiljentynyt. Ruuhkahuippu oli eilen iltapäivällä kello viiden tienoilla, mutta sen jälkeen liikennemäärät ovat laskeneet.

Koko maassa vältyttiin pahoilta ruuhkilta. Laitilassa kuitenkin kantatie 43 jouduttiin sulkemaan hetkeksi kolarin vuoksi ja junaliikenne katkesi tunneiksi Pohjamaan radalla aamupäivällä aura-auton jäätyä tavarajunan alle tasoristeyksessä. Laitilan kolarissa loukkaantui yksi henkilö, junaturmassa vältyttiin henkilövahingoilta.

Turun ja Helsingin välisellä 1-tiellä sattui illalla kahden rekan ja henkilöauton kolari, jossa yksi ihminen loukkaantui.
(MTV3-STT)


Timo Nurmi kertoo joulun liikenteestä ja aukioloajoista. Juttu aatonaaton Huomenta Suomesta. (1:04)

Liikenteen ongelmatilanteissa apua saa muun muassa operaatio Lumihiutaleen ja Joulupukin vapaaehtoistyöntekijöiltä. Anne Forssen haastatteleevapaaehtoistyöntekijä Esko Liukkosta. (1:38)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.