Joululahjavaras vohki tyttären paketin kotiovelta – äiti asetti seuraavalle nerokkaan ansan

Australialaisnainen sai annettua joululahjavarkaalle opetuksen. Naisen syötiksi jättämästä paketista ei paljastunutkaan kallis lahja, vaan jotakin aivan muuta, kertoo muun muassa Yahoo News.

Joulukauppa käy kivijalkakaupoissa sekä verkossa kuumana, ja posti ja erilaiset toimitusyritykset pysyvät kiireisinä satojen pakettitilausten takia.

Jos kauan odotettu lahja ei kuitenkaan koskaan saavu perille, voi pettymys olla melkoinen. Ulkomailla voi myös käydä helposti niin, että paketti tulee varastetuksi, sillä jotkin tavarantoimittajat jättävät oven eteen paketit, jotka eivät mahdu postiluukusta.

Niin kävi myös eräälle australialaiselle naiselle, jonka lapsen joululahja varastettiin heidän kotioveltaan. Hän päätti kuitenkin olla varkaita ovelampi ja antaa heille opetuksen.

Alla olevalla videolla keskustellaan siitä, mikä joulukaupan merkitys on. Millaisia odotuksia joulusesongille on? Millainen merkitys veronpalautuspäivällä on? (Artikkeli jatkuu videon alla.)

7:23

Varas lankesi ansaan

Perthiläinen Crysti-Lei Arnold asetti kotiovensa eteen syötiksi pakettilähetyksen seuraavaa pitkäkyntistä varten.

Ei aikaakaan, kun varas ilmestyi ovelle. Crysti-Lein Facebookiin jakamalla valvontakameran videolla näkyy, kuinka mies ajaa moottoripyörällään suoraan kotioven eteen ja asettelee pyöränsä niin, että pääsee mahdollisimman nopeasti pakoon.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kun mies kumartuu ja ottaa paketin kyytiin, Crysti-Lei avaa oven. Nopeasti pitkäkyntinen kaasuttaa tiehensä paketti mukanaan.

Varas varmasti luuli napanneensa arvokkaan ja hienon lahjan, mutta todellisuudessa Crysti-Lei oli pakannut laatikon täyteen tiiliskiviä.

Nainen kertoi myöhemmin, että hän sai miehen rekisterinumeron ylös ja ilmoitti tästä poliisille. Hän ilmoitti myös aiemman varkauden viranomaisille.

Lähteet: Facebook, NZ Herald, Yahoo News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja