Nike toimitti Benjaminille 200 dollarin arvosta vaatteita – mies väittää löytäneensä paketista puistattavan yllätyksen: "Yritin olla oksentamatta"

Poikaa kiusattiin, koska hän käytti joka päivä samoja vaatteita – koulukaverit tulivat hätiin 1:39
Amerikkalaista poikaa kiusattiin, koska hän käytti joka päivä samoja vaatteita – koulukaverit tulivat hätiin ihanalla tavalla.

Amerikkalainen mies osti verkkokaupasta Niken vaatteita. Ostosten saavuttua perille hän törmäsi karvoja nostattavaan yllätykseen: paketti kuhisi matoja. Puistattavasta tapauksesta uutisoi New York Post.

Newyorkilainen Benjamin Smithee, 35, väittää Facebookissa, että Nike lähetti hänelle brändin vaatteiden yhteydessä 25–30 jauhomatoa. Jauhopukki-nimisiksi kovakuoriaisiksi lopulta kasvavia toukkia luikerteli niin paketista löytyvien muovipussien sisä- kuin ulkopuolelta.

Muovipusseissa olevista vaatteista mies kertoo pulittaneensa lähes 200 dollaria eli noin 170 euroa. 

Smithee epäilee, että toukat olivat päässeet pakkaukseen jo ennen kuljetusta, sillä paketti oli teipattu kiinni ja pysynyt vahingoittumattomana.

– En ollut ikinä kuullut mistään vastaavasta. Olin niin järkyttynyt ja yritin olla oksentamatta kaiken kukkuraksi, Smithee sanoi New York Postille.

Matoja luikerteli jopa muovipusseissa, joihin vaatteet oli pakattu. Jos päivitys ei näy, voit avata sen tästä.

Nike hyvitti lopulta tuotteet

Nike-faniksi tunnustautuva Smithee ihmettelee päivityksessään yrityksen toimintaa. Hän kertoo ottaneensa yhteyttä Nikeen yksityisviestillä, mutta jääneensä ilman vastausta. Asiakaspalvelussa häntä neuvottiin lähettämään paketti takaisin rahojen palautusta tai tuotteiden vaihtoa varten. 

Smithee sanoo kuitenkin pesseensä vaatteet välittömästi madoista ja heittäneensä paketin pois saman tien, minkä lisäksi hän kertoo olevansa haluton tekemään ylimääräisiä asiointireissuja koronapandemian vuoksi. 

– En pidä siitä, että ”liian suuri kaatumaan” muuttuu muotoon ”liian suuri välittämään”, Smithee sanoi.

Ilmeisesti viesti on mennyt perille, sillä mies päivitti Facebook-julkaisuaan ja kertoi, että Nike hyvittää hänelle ostosten summan ja välittää korvaavat tuotteet. 

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat