Joulu herättää Maria Veitolassa vaikeita tunteita – kyynelehti keskellä katua: "Purskahdin lohduttomaan itkuun"

3:33
Maria Veitola seurasi Veitola.doc -dokumenttisarjassaan vierestä, kun haastateltava piikitti huumetta itseensä.

Maria Veitolan joulu muuttui juuri ennen juhlapyhiä.

Toimittaja Maria Veitolan joulu ei mennyt alkuperäisen suunnitelman mukaisesti. Veitolan mukaan perheen oli tarkoitus viettää suurta sukujoulua, mutta Taisto-pojan sairastuminen muutti suunnitelmia. 

– Olisi jaettu lahjoja, pöydät notkuneet perinneherkkuja. Mutta sitten Taisto tuli ennen joulua tosi, tosi kipeäksi ja kaikki suunnitelmat peruuntui, Veitola kirjoittaa.

Sen sijaan perhe esittää lämminhenkisen tanssin Instagramiin julkaistulla videolla. Perhe on pukeutunut samantyylisesti tanssihetkeen.

Sukuloinnin sijaan Veitolan perheessä tehtiin jouluaattona tacoja, leikittiin kissojen kanssa ja pelattiin Gembloa.

– Käytiin Jotin kanssa pitkillä kävelyillä, Helsingissä oli pakahduttavan kaunis talvi-ilma. Uin sekä aattona, että joulupäivänä meressä.

Uiminen auttoi Veitolan mukaan lukuisiin vaikeisiin tunteisiin, joita joulu hänessä herättää. Erityisesti lapsuudenperheen historia, vaietut tunteet ja sinnittely saivat Veitolan herkistymään.

– Nyt ja aina isän ikävä. Vanheneva, rakkaista rakkain äiti. Purskahdin joulupäivänä lohduttomaan itkuun kadulla, itkin räkäistä itkua Jotin toppatakin rinnuksiin. Jatkettiin matkaa, en halunnut heti pitää kädestä kiinni, Veitola paljastaa.

Veitola.doc alkaa MTV Katsomossa torstaina 29.12. Ohjelma katsottavissa myös C Moressa.

Vuoroin vieraissa, Maria Veitola kaikki jaksot MTV Katsomossa!


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja