Maria Veitolan nuoruuskuva sai hersyvän vastaanoton – suosikkijuontaja poseeraa parikymppisenä ”rööki huulessa”

4:25
LIVE Maria Veitola saa päivittäin yökyläkutsuja kaiken ikäisiltä – ihmettelee MTV:n haastattelussa, kuinka Pyhimyksen paljastuksesta ei noussut isompaa kohua

Maria Veitola muistelee Instagramissa aikaa, kun hän poltti vielä tupakkaa. 

Toimittaja Maria Veitola vie faninsa kultaiselle 90-luvulle tuoreessa Instagram-kuvassaan. Kuvassa poseeraa 25-vuotias Veitola lomamatkalla. 

Kuvassa suosikkijuontaja pitää silmiään kiinni samalla, kun polttaa savuketta.

– SE OLEN NUORI MINÄ! N. 25-vuotias, Rööki huulessa, hyvissä tunnelmissa, as you can see.

– Kuva on 90-luvun lopulta, me teimme ystäväni Juhan kanssa pari eeppistä bailausreissua Barcelonaan milleniumin molemmin puolin. Tutkittiin Gaudit, baarit, kirpparit, puistot ja klubit. Hilluttiin kaikki päivät ja yöt eikä paljon nukuttu, paitsi silloin kun grillattiin itsemme rannalla aniliininpunaisiksi.

– Upeeta oli ja röökiä meni. Ai että. Onneks ei mee enää, Veitola kirjoittaa kuvansa yhteyteen. 

Veitolan nuoruusajan tyyli on kerännyt kehuja. Moni julkisuudesta tuttu henkilö on kommentoinut myös kuvaa. 

– Ahhhhh, laulaja Alma kirjoittaa. 

– Boss, rap-duo JVG:n Ville Galle kirjoittaa. 

Maria Veitola on puhunut avoimesti elämästään ja nuoruusvuosista vuonna 2019 julkaistussa kirjassa Toisinpäin (Johnny Kniga 2019).

Hän kertoi kirjassa muun muassa siitä, kuinka seurusteli parikymppisenä miehen kanssa, joka uhkaili väkivallalla ja kyttäsi työvuoron päättymistä öisin baarin ulkopuolella. Myrkyllinen ihmissuhde ei jäänyt ainoaksi, sillä Veitola kertoo toisen tapailemansa henkilön hajoittaneen juontajan asunnon, koska Veitola halusi erota.

 – Hän päätti viillellä itseään ja tuhri seinät omalla verellään. Seinällä roikkuvaan tauluun (maalaus meistä kahdesta) hän oli lyönyt verisen leipäveitsen, minua esittävän hahmon rintaan, Veitola kirjoitti teoksessaan Toisinpäin.

Veitola vietti lapsuutensa Uimaharjun Honkavaaralla. Hän on aiemmin kertonut asuneensa Uimaharjussa 9-vuotiaaksi asti. Sen jälkeen hänen perheensä muutti Imatralle.

Imatralla Veitolalla oli aluksi vaikeuksia sopeutua "suuren" kaupungin menoon ja ujona lapsena hän kärsi pitkään kovista vatsakivuista. Sitten hän pääsi musiikkiluokalle ja alkoi sopeutua uuteen asuinkaupunkiinsa.

Helsinkiin hän muutti 1990-luvun alussa ja hakeutui töihin media-alalle. Hänen toimittajan uransa alkoi radion puolella Radio Cityssä vuonna 1994.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja