Maria Veitola hätkähti välillä itsekin dokumenttisarjansa tapahtumia: "Ihmisiä kohdatessani aivot meinasivat räjähtää monta kertaa"

Maria Veitola tarkastelee Veitola.doc-uutuussarjassa muun muassa modernia seksityöläisyyttä. Dokumenttisarja alkaa 29.12. MTV Katsomossa. 

Toimittaja Maria Veitola debytoi dokumentaristina uudessa Veitola.doc-sarjassa yhdessä palkitun dokumenttiohjaaja Sami Kieksin kanssa. 

Sarja tarkastelee aikamme ilmiöitä rohkeasti ja monipuolisesti, vaikeita keskusteluita kaihtamatta. Ohjelmassa nähdään esimerkiksi sensuroimaton kohtaus kovien huumeiden käytöstä sekä modernista seksityöstä. 

– Vaikka niistä on puhuttu paljon, on silti ollut hirveästi avoimia kysymyksiä. Meitä kiinnosti tutkia niitä, Veitola kertoo MTV Uutisille.

Sarjan kuvauksissa myös Veitolan oma avarakatseisuus joutui koetukselle. 

– Pidän itseäni todella avarakatseisena ihmisenä, mutta ihmisiä kohdatessa aivot meinasivat räjähtää monta kertaa. Ajattelin, ettei minulla ole ongelmaa aiheen kanssa ja jokainen tehköön omat valintansa ja eläköön näköistänsä elämää.

Veitola kertookin kokeneensa muun muassa hämmennystä.

– Sitten olinkin niin, että en tiennyt, mitä mieltä olin aiheesta. Itsestäni on parasta, kun oma avarakatseisuuteni tulee kyseenalaistetuksi ja tajuan, etten olekaan aiheiden kanssa niin sinut kuin luulin olevani.

Katso myös: Näin Veitola kuvailee hetkeä, kun hänen haastateltavansa piikitti itseään suoneen

Maria Veitola seurasi vierestä, kun haastateltava piikitti huumetta itseensä 3:33

Veitola.doc alkaa MTV Katsomossa torstaina 29.12. Ohjelma katsottavissa myös Cmoressa.

Lue myös:

    Uusimmat