Mainos

Joukkosairastumiset supistavat Finnairin tarjoilua

Finnair joutuu supistamaan ateriatarjoiluaan viikonlopun lennoilla. Syynä on Finnair Cateringin kuormaushenkilökunnan joukkosairastuminen.

Finnair supistaa ateria- ja välipalatarjoiluaan viikonlopun lennoilla Finnair Cateringin kuormaushenkilökunnan joukkosairastumisen vuoksi.

Ilmailualan Unionin puheenjohtaja Rainer Hakala ei usko, että Finnair Cateringin kuormaushenkilökunnan joukkosairastuminen olisi valeasuista lakkoilua Finnairin mahdollisten irtisanomistoimien vuoksi.

- Ihmiset ovat käsittääkseni todellakin sairaita. En usko, että väki omin päin lähtisi lakkoilemaan Finnair Cateringin väkeä on siirretty jonkin verran toisiin vastaaviin pakkaustöihin, ja heille kaikille löytyi töitä, joten en usko senkään vaikuttaneen, sanoo Hakala.

Puheenjohtaja Hakala kertoi tänään 16 työntekijän ilmoittautuneen sairaaksi, mutta ei osannut sanoa, mihin he olisivat sairastuneet. Hakala arvelee, että Cateringilla työskentelee noin 200 ihmistä.

- Lääkärit antavat vaikkapa flunssaan helposti pitkänkin sairasloman, kun kyseessä on ruoan kanssa työskentelevä henkilö, Hakala arvelee.

Lentomatkustajat jäävät ilman ateriaa tai välipalaa kotimaan, Skandinavian, Baltian ja Itä-Euroopan lennoilla. Finnair järjestää näille lennoille korvaavaa ateria- ja välipalatarjoilua lentoaseman ravintoloissa tai kotimaan lähtöporteilla.

Lentoyhtiö arvioi palaavansa normaalitarjoiluun ensi maanantaina.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.