Mainos

Joukkoraiskauksen uhri: Heräsin vieraassa paikassa, mies päälläni, toinen allani, kaksi piti käsiäni

Brasiliassa yli 30 miehen raiskaamaksi joutunut teinityttö on antanut julkisen haastattelun järkyttävästä kokemuksestaan. Tyttö totesi, ettei luota maan oikeuslaitoksen toimiin tapauksessa.

– Jos minun täytyy odottaa oikeuden toimia, niin he ovat jo näyttäneet, että mitään ei tule tapahtumaan, tyttö kertoi CNN:n yhteistyökanava TV Recordille.

– Odotan Jumalan jakamaa oikeutta. Se voi tulla myöhässä, mutta se ei koskaan epäonnistu.

16-vuotias joukkoraiskauksen uhri antoi haastattelunsa kasvot peitettynä. Tytön muistikuvat tapahtuneesta olivat lyhyitä.

– Nukahdin ja heräsin täysin vieraassa paikassa. Yksi mies oli allani, yksi päälläni ja kaksi piti minua kiinni painamalla käsistäni. Useat ihmiset nauroivat minulle ja minut huumattiin tajuttomaksi. Siellä oli monia ihmisiä aseiden kanssa,  jotka nauroivat ja puhuivat.

Järkyttävästä tapauksesta nousi kohu sen jälkeen, kun nettiin ladattiin video, jossa miehet kehuskelivat tytön raiskauksella.

Nettiin ladatussa videossa tyttö oli maannut alastomana ja tajuttomana. Videolla kahden miehen kuullaan kehuskelevan yli 30 miehen harrastaneen seksiä tytön kanssa. Miehet olivat ottaneet videolla myös lähikuvia tytön sukupuolielimistä ja puhuneet tästä törkeyksiä.

Tyttö kertoikin haastattelussa myös siitä tunteiden sekamelskasta, häpeän sekä ihmisten osoittaman tuen kanssa tasapainoilusta, joka oli alkanut velloa videon tultua julkisuuteen. 

Joukkoraiskausta johtava tutkija syrjäytettiin viikonloppuna tapauksen tutkinnasta. Poliisin tutkija oli joutunut ankaran kritiikin kohteeksi sen jälkeen, kun tämä oli kuulusteluissa esittänyt kysymyksiä, jotka vihjailivat tytön olevan mahdollisesti syyllinen tapahtuneeseen.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.