Naisturisti kertoi suositulla somekanavallaan tulleensa joukkoraiskatuksi Intiassa – video julki huputetuista epäillyistä

Kolme otettu kiinni epäillystä turistin joukkoraiskauksesta Intiassa 0:46
Reuters julkaisi videon kolmen henkilön kiinniotosta, BBC:n mukaan kiinniotettuja oli neljä.

Intiaa miehensä kanssa moottoripyörällä kiertävä nainen julkaisi viikonloppuna kohahduttavan videon suositulla Instagram-tilillään. Pariskunta kertoi naisen tulleen seitsemän miehen joukkoraiskaamaksi samalla, kun mies oli pahoinpidelty.

– He pahoinpitelivät ja ryöstivät meidät, tosin he eivät vieneet paljoakaan, sillä se mitä he halusivat, oli raiskata minut, Brasiliasta kotoisin oleva 28-vuotias nainen kertoi.

Naisen espanjalaispuoliso kertoi, että hänen suunsa on "tuhottu" ja hän sai iskuja miehiltä päähänsä sekä kivestä että moottoripyöräkypärästä. Mies kiittää, että hänen puolisollaan oli yllään moottoripyörätakki, joka vaimensi osaa iskuista.

Video naisen Instagram-tarinoissa levisi kuin kulovalkea, sillä naisella oli viikonloppuna 234 000 seuraajaa Instagram-tilillään. Nyt tilillä on jo 420 000 seuraajaa.

Nainen esitteli aiemmin matkallaan moottoripyörän käsittelytaitojaan oheisella videolla.

BBC kertoo, että hyökkäys tapahtui Dumkin alueella Jharkhandin osavaltiossa Intian itäosissa. Poliisi kertoi BBC:lle, että pariskunta oli itse pysäyttänyt poliisin, joka kyyditsi heidät sairaalaan saamaan hoitoa vammoihinsa. Brasilian suurlähetystö vahvisti BBC:lle, että pariskunta joutui "vakavan väkivaltahyökkäyksen uhriksi". Suurlähetystö on tarjonnut pariskunnalle "kaikkea mahdollista apua", mutta he kieltäytyivät siitä, sillä he saivat sanojensa mukaan jo apua intialaisviranomaisilta.

Poliisi kertoo pidättäneensä neljä miestä epäiltynä teosta, ja etsii yhä kolmea muuta epäiltyä.

Brasilialaisnaisen video sai useat muutkin naiset jakamaan kokemuksiaan seksuaalisesta ahdistelusta Intian-matkoillaan. BBC nostaa esimerkiksi yhdysvaltalaisen toimittajan, joka kertoi, että Intia on hänen suosikkikohteitaan maailmassa, mutta "seksuaalisen väkivallan taso on aivan eri tasolla kuin missään muualla, missä olen asunut". Tämä sai Intian viranomaiset raivoihinsa.

– Ilmoititko tapauksesta poliisille? Jos et, olet täysin vastuuton ihminen, joka tahraa koko maan maineen vain kirjoittelemalla sosiaaliseen mediaan, Intian kansallisen naisjärjestön päällikkö Rekha Sharma vastasi toimittajalle.

Sharma ei saanut muun somekansan tukea, vaan hänen ulostulonsa tyrmättiin laajalti.

Lue myös:

    Uusimmat