Mainos

Felicia yritettiin raiskata nelivuotiaana: ”Olen syyttänyt tapahtuneesta itseäni”

Eletään vuotta 2005. Nelivuotias Felicia tulee kotiin veren peitossa. Hän pystyy lausumaan vain muutaman sanan, mutta ne ovat tarpeeksi. Vanhemmat ymmärtävät, mitä oli juuri tapahtunut.

Nuori 17-vuotias mies, oli johdattanut pikkutytön metsään ja luvannut näyttää hänelle koiranpentuja. Pentuja ei ollut näkynyt, mutta sen sijaan nuori mies oli vetänyt housunsa alas ja yrittänyt raiskata nelivuotiaan Felician. Kaikki tämä tapahtui vain parinsadan metrin päässä tytön kotitalolta. 

– Olen syyttänyt tapahtuneesta itseäni, koska menin ja uskoin hänen näyttävän minulle pentuja, nyt 16-vuotias Felicia kertoo.

Raiskaus on asia, josta vaietaan

Kun tyttö pisti vastaan, mies löi häntä kivellä, peitti risuilla ja jätti avuttomana maahan makaamaan. Felician huuli halkesi, hän menetti hampaitaan ja sai haavoja päähänsä. Arvet tapahtuneesta ovat säilyneet tähän päivään saakka.

– Ei ole oikeudenmukaista, että se tapahtui minulle. En oikeastaan muista, mitä tapahtui ennen ja jälkeen, mutta oli kauheaa, että mies satutti minua niin paljon, Felicia kertoo.

Ei mennyt kauaakaan, kun poliisit saivat miehen kiinni ja pidättivät hänet. Neljän kuukauden kuluttua hyökkäyksestä mies oli tuomittu törkeästä lapseen kohdistuvasta raiskauksen yrityksestä ja pahoinpitelystä. Aiemmin vastaavanlaisen rikoksen tehnyt mies on nyt 28-vuotias, ja häntä pidetään edelleen avoimessa hoitolaitoksessa.

Felicia käy nyt lukiota. Tapahtuneen ansiosta hän kertoo tuntevansa itsensä joskus ikäistään vahvemmaksi, vaikka muistot elävätkin edelleen vahvoina hänen mielessään.

– Raiskaus. Mielestäni tämä on yksi asia, josta vaietaan, eikä kukaan puhu siitä, vaikka sitä tapahtuu. Monet luokkatoverit käyttävät sanaa väärin, Felicia kertoo.  

Lähde: Expressen

***

9:35


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.