Erica avautuu poliisien hyväksikäytöstä somessa: "He koskivat sellaisella tavalla, jolla minua ei ole ennen koskettu" – vaatii miljoonakorvauksia Phoenixin kaupungilta

Erica syyttää Phoenixin poliisia hyväksikäytöstä ja vaatii jättikorvauksia:"He koskivat sellaisella tavalla, jolla minua ei ole ennen koskettu" 1:57
Erica Reynolds kertoo paikallisten poliisien käyttäneen häntä hyväkseen ja vaatii yli 12 miljoonan dollarin korvauksia Phoenixin kaupungilta.

Phoenixilainen Erica Reynolds kertoo paikallisten poliisien käyttäneen häntä seksuaalisesti hyväkseen laittoman tutkinnan yhteydessä. Nyt hän vaatii tapahtuneen takia miljoonakorvauksia, kertoo CNN.

– He pahoinpitelivät minua ja koskivat sellaisella tavalla, jolla minua ei ole ennen koskettu, Erica kuvailee tapahtumia sosiaaliseen mediaan lisätyllä videolla. 

Joulukuussa poliisi näki Erican tapaavan miestä, jota poliisi tarkkaili huumeiden salakuljettamisen takia. Tapaamisen jälkeen poliisi pysäytti Erican auton etsiäkseen huumeita. Autosta ei löytynyt mitään laitonta. 

Tapahtumaketju ei kuitenkaan jäänyt tähän, vaan Erica vietiin poliisilaitokselle. 

"He tutkivat kehoni laittomasti"

– He veivät minut asemalle ja tutkivat kehoni laittomasti, Erica kuvailee tapahtumien kulkua videolla

Phoenixin poliisilaitoksen linjauksen mukaan fyysisen tutkimuksen voi suorittaa ainoastaan lääkäri. Poliisit tekivät Ericalle juuri tällaisen tutkimuksen, kun hänen kehostaan etsittiin piilotettuja huumeita. Kellään tapahtumaan osallistuneista poliiseista ei ollut lääkärin lupaa. Huumeita ei löytynyt.

Nyt nainen on päättänyt haastaa kaupungin oikeuteen. Hän vaatii korvaukseksi yli 12 miljoonaa dollaria seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Erica ei ole yksin asiansa kanssa. Hän on saanut rinnalleen useita tukijoita.  

– Se, mitä Ericalle tapahtui viime vuoden joulukuussa, on kiistatta laitonta ja rikollista, Erican asianajaja kommentoi tapausta eilen pidetyssä tilaisuudessa.

Phoenixin poliisi on tietoinen syytöksistä ja sisäinen tutkinta on käynnissä.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat