José Mourinhon Tottenham pani rallatellen Mestarien liigassa – painajaisalun jälkeen alkoi tapahtua

Tottenhamin ensimmäinen jalkapallon Mestarien liiga -ottelu José Mourinhon alaisuudessa käynnistyi lontoolaisittain karmivalla tavalla. Kreikkalainen vierasjoukkue Olympiakos paineli jo alle 20 minuutissa 2–0-vierasjohtoon. Tottenham kuitenkin rallatteli lopulta 4–2-voittoon.

Mestarien liiga suorana C Morella!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Youseff El Arabi ampui Olympiakosin ensimmäisen häkin kuudennella peliminuutilla rangaistusalueen rajan tuntumasta. Ruben Semedo puolestaan suti 19. minuutilla kreikkalaisten toisen osuman kulmapotkutilanteen ruuhkasta.

Tottenham kavensi avausjakson lopussa, kun Dele Alli pamautti pallon Serge Aurierin esityöstä veräjään. Toisella jaksolla Tottenhamin nosti ensin tasoihin Harry Kane. Aurier vei isännät 3–2-johtoon ja illan päätösluvut puski toistamiseen osunut Kane.

Tottenham varmisti jatkopaikkansa. Se sijoittuu B-lohkossa Bayern Münchenin jälkeen toiseksi.

Lohkovaihetta on tämän kierroksen jälkeen kullakin joukkueella enää yksi ottelu jäljellä.

Ensimmäisessä Valioliiga-ottelussaan Mourinhon komennossa Tottenham voitti lauantaina West Hamin vierasnurmella 3–2.

Juttua päivitetty klo 23.54 ottelun päättymisen jälkeen.