Alkukauden floppi Tottenham takoi tauluun hurjat lukemat – kentällä välkkyi englantilainen, korealainen ja argentiinalainen tuike

Tottenhamin jalkapallokausi on käynnistynyt sekä Valioliigassa että Mestarien liigassa nihkeästi. Tiistai tuotti Mestarien liigassa niin sanottua päänavausta, kun lontoolaiset murjoivat Belgradin Punaisen Tähden kumoon 5–0.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Tottenham ei jättänyt belgradilaisvieraille ottelussa mitään palaa. Takomisen käynnisti jo avauskympillä Harry Kane puskemalla pallon Erik Lamelan antamasta kulmapotkusta maaliin.

Tahteja jatkoi korealaiskärki Son Heung-min, joka iski kaksi seuraavaa maalia. Argentiinalaisässä Lamela keskitti niistä ensimmäisessä pallon maalin vasemmalle kulmalle, ja jälkimmäisessä syötön tarjoili Tanguy Ndombele.

Lamela itse painoi lontoolaisten neljännen toisella jaksolla Serge Aurierin syötöstä boksin keskustaan. Lamelan saldoksi kertyi näin maali ja kaksi maalisyöttöä.

Englantilaistähti Kane viimeisteli loppulukemat takakulmaan. Näin hän iski Sonin tavoin kaksi maalia.

Tottenham nousi B-lohkossa toiseksi, kun takana on kolme kierrosta. Olympiakoksen vieraissa luekemin 3–2 voittanut Bayern München johtaa lohkoa yhdeksällä pisteellä, ja Tottenhamilla on neljä pinnaa. Punaisella Tähdellä on kasassa kolme pistettä ja Olympiakoksella yksi pojo.

Lue myös:

    Uusimmat