José Mourinholta mattinykäsmäinen lausunto Juventuksesta Mestarien liigassa

Edesmennyt mäkihyppylegenda Matti Nykänen tunnettiin myös lentävistä sloganeistaan, joista yksi oli "fifty–sixty" arvioitaessa, miten käy. Nyt valmentajakonkari José Mourinho on veistänyt hiukan vastaavanlaisen toteamuksen pohtiessaan Juventuksen menestysmahdollisuuksia jalkapallon Mestarien liigassa.

Juventus kohtaa neljännesvälierissä Atletico Madridin, ja otteluparin avausosa tahkotaan tänään keskiviikkona Espanjassa. Mourinhon mukaan Juventus on yhtä todennäköinen voittamaan koko Mestarien liigan kuin putoamaan Atleticoa vastaan.

– Minusta Juventus voi voittaa Mestarien liigan, erityisesti kun heillä on Cristiano Ronaldon kaltainen ratkaiseva pelaaja ja he ovat mestaruusnälkäisiä. Se ei olisi kuitenkaan yllätys, jos he putoaisivat Atletico Madridia vastaan, koska se on joukkue, jolla on paljon kunnianhimoa, Mourinho sanaili TeleRadioStereolle Football Italia -sivuston mukaan.

Mourinhon mukaan Atletico saattaa näyttää siltä, ettei se pelaa hyvää jalkapalloa, mutta samaan aikaan "me tiedämme", miten joukkueen valmentaja Diego Simeone näkee asetelman.

– Hänellä on lahjakkaita hyökkääjiä, jotka pystyvät luomaan eron. Siksi Juve voi minusta yhtä todennäköisesti voittaa Mestarien liigan kuin pudota jatkosta ennen puolivälieriä, Mourinho pyöritteli.

Joulukuussa potkut Manchester Unitedista saanut Mourinho on tällä hetkellä ilman seuraa.

Mestarien liigan ottelut ja studiot tällä viikolla:

Keskiviikko:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Schalke – Manchester City klo 21.45 C More Sport 2
Atletico Madrid – Juventus klo 21.55 C More Sport 1

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

Lue myös:

    Uusimmat