Cristiano Ronaldo palaa Madridiin hämmästyttävällä saldolla – Juventus-ikonin sanat saivat studion pauloihinsa

Jalkapallon Mestarien liiga jatkuu keskiviikkona kahdella kummankin parin ensimmäisellä neljännesvälieräottelulla: Atletico MadridJuventus ja Schalke – Manchester City. Illan ennakkostudiota pystyi seuraamaan vapaasti myös mtv:ssä.

Juventuksen Cristiano Ronaldo johtaa Serie A:n maalipörssiä 19 osumallaan, mutta Mestarien liigassa hänellä on tällä kaudella ollut jopa hämmästyttävän tukkoista. Ronaldo iski alkulohkossa vain yhden Juventuksen yhdeksästä maalista.

Asetelma on kutkuttava: Ronaldo palaa entiseen kotikaupunkiinsa Madridiin, jossa vastassa on 2010-luvulla oivaa Mestarien liiga -menestystä saavuttanut Atletico Madrid. Ronaldo tahkosi Atleticon paikallisvastustaja Real Madridin paidassa 2009–2018 ennen siirtymistään Juventuksen riveihin.

C Moren studiossa isoksi teemaksi nousi Atletico Madridin ja Juventuksen tunnetusti rautainen puolustuspelaaminen. Asiantuntijat Petri Pasanen ja Mika Väyrynen ihastelivat etenkin Juventus-ikoni Giorgio Chiellinin puolustuspelaamisen kauneutta – ja sitä, miten Chiellini puhui hiljattain puolustamisesta.

Illan toisessa ottelussa Schalke joutuu kivikovalle koetukselle, kun vieraisille saapuu Pep Guardiolan luotsaama mahtiseura Manchester City. Schalke selviytyi Mestarien liigan alkulohkossaan varmahkosti lohkokakkosena Porton takana jatkoon, kun taas City kairasi odotetusti lohkovoiton ennen Lyonia.

Mestarien liigan ottelut tällä viikolla:

Keskiviikko:
Schalke – Manchester City klo 21.45 C More Sport 2
Atletico Madrid – Juventus klo 21.55 C More Sport 1

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

Lue myös:

    Uusimmat