Jose Mourinho nimesi maailman aliarvostetuimman pelaajan: ”Hänen täytyy kehittyä Instagramissa ja sosiaalisessa mediassa”

Barcelona voitti lauantaina Real Madridin myös La Ligassa. Voittomaalin tehnyt Ivan Rakitic keräsi Jose Mourinhon kehut urheilukanava beIN Sportsin studiossa.

Portugalilaisen mukaan Rakitic ei kerää tarpeeksi arvostusta jalkapallomaailman huipulla.

– Ennen kuin lähden, haluan sanoa jotain. OIen halunnut sanoa tämän hyvin, hyvin kauan: Ivan Rakitic on yksi aliarvostetuimpia pelaajia maailmassa. Halusin lopettaa tähän, koska normaalisti puhumme vain isoista nimistä, Mourinho sanoi studiossa.

Mourinhon mukaan Rakiticin täytyy kehittää Instagram-tiliään, koska toisin kuin kentällä, tämä ei ole Mourinhon mukaan erityisen hyvä sosiaalisessa mediassa.

– Hän on joka tasolla fantastinen pelaaja. Hän tekee puolustavaa työtä oikealla puolella kompensoidakseen Messiä. Rakitic juoksee maileja ja hallitsee palloa loistavasti. Hän on yksinkertainen ja tehokas. Hän on yksi aliarvostetuimpia pelaajia.

Real Madridin kannattajat huusivat lauantaina Mourinhon nimeä valkoisten hävitessä viikon sisällä toisen El Clasicon Barcelonalle. Seuran entinen presidentti Ramon Calderon sanoi Twitterissä uskovansa Mourinhon olevan Real Madridin seuraava manageri.

Mestarien liigan ottelut ja studiot tällä viikolla:

Tiistai:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Dortmund – Tottenham klo 21.55 C More Sport 1
Real Madrid – Ajax klo 21.45 C More Sport 2

Keskiviikko:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
PSG – Manchester United klo 21.55 C More Sport 1
Porto – AS Roma klo 21.45 C More Sport 2

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.


Lue myös:

    Uusimmat