José Mourinho kuittaili Jürgen Kloppille Liverpool-kohtaamisen alla: ”Vain pokaalit merkitsevät kabineteissa”

Liverpool saattaa johtaa Valioliigaa ilman pistemenetyksiä, mutta Manchester Unitedin päävalmentaja José Mourinho muistuttaa sunnuntain vastustajaa, että seurajohdolle kabineteissa vain pokaaleilla on merkitystä.

Jürgen Klopp on tehnyt laadukasta työtä Liverpoolissa kolmen vuoden ajan, mutta seuran palkintokaappiin ei tuona aikana ole täytettä tullut.

United on Valioliigassa kuudentena 16 pistettä Liverpoolia perässä. Mourinho kuitenkin johdatti Unitedin ensimmäisellä kaudellaan sekä Eurooppa-liigan että liigacupin voittoon.

– Mielestäni vain pokaalit merkitsevät. Ne merkitsevät erityisesti, kun joukkueella on potentiaali taistella pokaaleista, ja se ilmoittaa selkeästi, että tavoitteena on voittaa niitä. Jürgen taisi jo sanoa, että Valioliigan voittaminen on heidän tavoitteensa, Mourinho sanoi perjantaina lehdistötilaisuudessa Reutersin mukaan.

United lähtee otteluun siipirikkoisena, sillä loukkaantuneiden lista kasvoi keskiviikon Mestarien liiga -tappiossa Valenciaa vastaan.

Puolustaja Marcos Rojo oli pakotettu jättämään peli puoliajalla. Sairastuvalta löytyivät entuudestaan myös Victor Lindelöf ja Alexis Sanchez. Luke Shaw’n, Chris Smallingin, Matteo Darmianin ja Anthony Martialin pelikunto arvioidaan perjantaina.

Mourinhon mukaan Marcus Rashford, Jesse Lingard ja Ashley Young ovat valmiita aloittamaan Anfieldillä.

– Tiedämme, että pelaamme sarjakärkeä vastaan, joukkuetta, joka pelaa kovalla tasolla. Meillä on kuitenkin laatua ja potentiaalia, Mourinho sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat