José Mourinho ohjeistaa Paul Pogbaa keskiviikon ottelun alla: ”Odotan hänen vaikuttavan joukkueeseen hyvällä tavalla”

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Paul Pogban täytyy löytää uudelleen paras tasonsa ja johtaa joukkuetta esimerkillään keskiviikkona Mestarien liigan vierasottelussa Valenciaa vastaan, sanoo päävalmentaja José Mourinho Reutersin mukaan.

MAINOS

Valencia - Manchester United C Moren suoratoistopalvelussa keskiviikkona kello 22.00

C More näyttää suorana lähetyksenä jokaisen Mestarien liigan ottelun!

C Moren sivulle pääset tästä

Ennätyshankinta on istunut Unitedin kaksi viimeistä Valioliiga-ottelua penkillä, mutta nähdään todennäköisesti kentällä, kun jatkopaikan Mestarien liigassa jo varmistanut United päättää alkulohkon keskiviikkona Valenciaa vastaan.

MM-kisoissa loistanut Pogba ei ole pystynyt siirtämään virettään seurajoukkueeseen, jossa työtä kerrotaan häiritsevän tulehtuneet välit päävalmentaja Mourinhon kanssa.

– Odotan hänen pelaavan hyvin ja vaikuttavan joukkueeseen ja peliin hyvällä tavalla. Joukkueeseen, jonka monilla pelaajilla ei ole vielä paljonkaan kokemusta tai jotka eivät ole pelaneet viime aikoina paljon, Mourinho sanoi Reutersin mukaan.

Kuudentena Valioliigassa oleva United kohtaa sunnuntaina Anfieldilla toistaiseksi sarjassa voittamattoman Liverpoolin. Pysyäkseen hajulla viiden joukkoon, se haluaa saada jatkoa viikonlopun Fulham-voitolle. Mourinhon keskittyminen on kuitenkin vahvasti Valenciassa.

– Kyse ei ole Liverpoolista. Jalkapallo on jalkapalloa ja mitä tahansa voi tapahtua. Se on jalkapallo-ottelu, Mestarien liiga -ottelu. Kyse on Manchester Unitedista, olemme ammattilaisia ja haluamme tehdä työmme hyvin.

Alapuolella Marouane Fellainin loppuhetken osuma Young Boysia vastaan, joka varmisti Unitedin jatkopaikan viidennellä ottelukierroksella


Lue myös:

    Uusimmat