Jos naisesi pettäisi sinua ystäväsi kanssa, antaisitko ystävällesi anteeksi? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Jos naisesi pettäisi sinua miehen kanssa, jonka tunnet, pystyisitkö olemaan tämän miehen kanssa enää missään tekemisissä? Antaisitko esimerkiksi työkaverille tai ystävällesi anteeksi?" kysyy nimimerkki ms.

Näin miehet vastasivat

"En ikinä voisi antaa anteeksi. Kavereiden kuitenkin pitäisi olla niitä, joihin voi luottaa."
– 36, kihloissa

"En missään tapauksessa antaisi anteeksi."
– 62, avioliitossa

"En antaisi anteeksi. Kaveruus on pyhä suhde, jota ei rikota pettämällä. Jos näennäinen kaveruus kestää pettämisen, se ei ole oikeaa kaveruutta."
– Herra 47, aviossa

"Itsessään jo paha, että kumppani pettää luottamuksen, mutta se, että vielä ystävä tai työkaveri olisi se toinen puoli, joka peuhaa puolisoni kanssa… En voisi ikinä antaa anteeksi kummallekaan."
– 28, avoliitossa

"Olen itse ollut moisessa tilanteessa, kun ajattelin, että ei yksi kerta muuta mitään aviossa olevien kesken. No, en ollut moksiskaan, mutta itse jäin huomiotta täysin, kun alkoikin olla 'yllättäviä' ilta/yömenoja ja ekstra-työvuoroja. Lopputulos oli, että kävin kyseisen miehen oven takana juttelemassa asioista, ja samalla laitoin avioeropaperit liikkeelle."
– +30, eronnut

"No, näinhän entisessä parisuhteessa kävikin. 'Kaveria' ei ole sen kummemmin enää näkynyt. Hyvä niin."
– 42 avoliitossa

"En kyllä usko, että pystyisin. Ehkä siinä tapauksessa, että hän ei tietäisi, että nainen on kanssani parisuhteessa. Mutta olisi kaiken kaikkiaan vaikeaa, kun miehen näkeminen aina muistuttaisi suuresta petoksesta."
– 35, avoliitossa

"En todellakaan pystyisi antamaan anteeksi. Kaverin naiseen ei kosketa, oli sitten kyseessä vaimo tai naisystävä. Sellaisesta luottamuksen pettämisestä en pääsisi yli."
– 28, avioliitossa

"Tilanteen kokeneena en kyennyt antamaan anteeksi kummallekaan. En ole halunnut olla tekemisissä kummankaan kanssa. Välit menivät kokonaan poikki."
– 36, naimisissa

"Tähän kysymykseen on helppo vastata. Kumppanille voisin ehkä antaa anteeksi, mutta ystävälleni en. Ystävyys loppuisi kyllä siihen pisteeseen. Tosiystävä ei koskaan tekisi tuollaista tekoa."
– 35, seurustelee

"Ei kyllä olisi mitään mielenkiintoa olla tekemisissä pettäjäkamun kanssa. Onneksi on muita kavereita ja harrasteporukoita."
– 44, avoliitossa

"Jos mies tietää sinun seurustelevan kyseisen naisen kanssa, niin silloin molemmat pettävät luottamuksesi. Itse en voisi luottaa enää kumpaankaan, joten se ei ole silloin ystävyyttä. Pystyisin kyllä sietämään heidän seuraansa, jos työtehtävät sitä vaativat."
– 26, ikisinkku

"Lähtökohtaisesti olisin enemmän pettynyt naiseeni, tosin vaikutusta on myös sillä, kumpi asian tuo tietoisuuteen. Mikäli asia tulee esille muuta kautta kuin jommaltakummalta, olisin varmaankin pettynyt molempiin. Onko kyseinen henkilö ystäväsi, jos sen voi sinulle tehdä, vai onko hän aina ollut sinulle kateellinen ja havitellut sinun omaasi. Toisaalta pettäminen ja sen salaaminen kertoo jo suuremmasta ongelmasta, ja luottamukseni ei varmaan hetkeen palautuisi, jos koskaan."
– 25, parisuhteessa

"En usko, että haluaisin olla missään tekemisissä kaverin kanssa, joka olisi pettänyt puolisoni kanssa minua. Vaikka saattaisin antaa anteeksi puolisolle."
– 38, parisuhteessa

"En olisi tekemisissä. Se olisi välit poikki välittömästi."
– 37, parisuhteessa​​​​​​​

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja