Jordanin tekstitatuointiin lipsahti ironinen kirjoitusvirhe – teki sisäpiirivitsistä vain entistä paremman

Australialaismiehen uusi tatuointi sai vaimon purskahtamaan itkuun 0:14
KATSO MYÖS: Vaimo purskahti itkuun nähtyään australialaismiehen tatuoinnin.

"Kaikki hyvin" – vai onko sittenkään? Floridalaisnaisen tatuointiin lipsahti kiusallisen ironinen kirjoitusvirhe.

Nettikansa on villiintynyt naisesta, jonka tuoreen tatuoinnin kirjoitusvirhe on yllättävästi oikeastaan tatuoinnin hengen mukainen. Floridan Titusvillestä kotoisin oleva Jordan LaMattina haluaa TikTok-huomion jäljiltä puhdistaa maineen tatuoijalta, jonka monen mielestä olisi pitänyt havaita erhe, kertoo Insider.

"Tämä ei ole sinun syysi"

Alkuperäisellä syyskuun lopulla julkaistulla videolla LaMattina nauraa hysteerisesti tajuttuaan kirjoitusvirheen käsivarressaan Jaco-nimisen tatuoijan näyttäessä hämmentyneeltä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jordan oli halunnut käteensä tatuoinnin "everything's fine" eli suomeksi "kaikki on hyvin", mutta tekstistä jäikin yksi e-kirjain puuttumaan. Kädessä luki ikuisella musteella "everthing's fine". Videota on katsottu miljoonia kertoja.

Videota kuvannut Jordanin ystävä Mandy toteaa videolla nolostuneelle tatuoijalle:

– Tämä ei ole sinun syysi: tämän on mahtavin hetki elämässäni.

Moni syytti tatuoijaa

Video poiki kommentti- ja reaktiomyrskyn. Moka kääntyi nopeasti tatuoijan syyksi, ja esimerkiksi brittiläinen uutissivusto Joe.co.uk totesi otsikossaan "tatuoijan tehneen kirjoitusmokan". Myös LADBiblen otsikko viittasi tatuoijan tekemään mokaan. 

– "Tämä ei ole sinun syysi", olen pahoillani, mutta miten se ei olisi, ihmetteli tuhansia tykkäyksiä saanut kommentti TikTokissa.

– Viiden vuoden päästä hän makaa sängyssään kykenemättä nukkumaan miettiessään tätä, arveli liki 150 000 tykkäystä kommentillaan ansainnut tiktokkaaja. 

Tatuoinnin taustalla sisäpiirivitsi – näistä syistä vika ei todellakaan ollut tatuoijan

Toisella videollaan Jordan jakoi kuitenkin lisätietoa tilanteesta. Jordanin mukaan hän oli Mandy-ystävänsä kanssa suunnitellut hankkivansa samanlaiset tatuoinnit. He päätyivät "everything's fine" -tekstiin, koska se on heidän välinen vitsinsä. Lausahdusta heillä on ollut tapana hokea toisilleen silloin, kun he todellisuudessa ovat tarkoittaneet päinvastaista: ettei heidän elämässään todellakaan ole kaikki hyvin. 

Mandy raapusti tekstimallin ystävysten puhuessa videopuhelua eräänä päivänä, eikä kumpikaan heistä hoksannut yhden kirjaimen puuttumista. Jordan syytti ADHD:taan, Mandy puolestaan ei hoksannut virhettä lukihäiriönsä vuoksi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Mandy otti luonnoksesta kuvan, jonka he veivät mukanaan tatuoijalle. Jaco ei huomannut kirjoitusvirhettä sapluunaa tehdessään, sillä hän kirjoitti tekstiä väärinpäin. Lisäksi ystävykset häiritsivät Jordanin mukaan Jacon työskentelyä juttelemalla. Kaiken lisäksi sekä Jordan että Mandy hyväksyivät valmiin sapluunan. Prosessissa oli siis monta vaihetta, jossa ystävysten olisi ollut mahdollisuus havaita virhe, mutta näin ei tapahtunut.

Kaksikko hoksasi mokan vasta Mandyn vaimon kiinnitettyä asiaan huomiota. Tässä vaiheessa Mandy alkoi kuvata Jordanin huutonaurua. Jordanin arvion mukaan tatuoijan kasvot olivat liki valkoiset, koska hän ei tiennyt, itkikö Jordan. Ystävykset kuitenkin painottavat, että moka ei ollut Jacon, ja virhehän antoi tatuoinnille vain syvemmän merkityksen.

Myös lukuisten kommentoijien mukaan kirjoitusvirhe teki vitsistä vain paremman: kaikki ei todellakaan ole hyvin.

Jordan kertoi Insiderille, että tatuointimokasta on tullut suosittu vitsi sekä ADHD- että lukihäiriöisten yhteisöissä TIkTokissa.  

Reaktiot laantuivat selitysvideon myötä

Jordan on pahoillaan, että TikTok-huomion myötä tatuoija Jaco sai lokaa niskaansa. Jaco kertoo kuitenkin Insiderille, että Jordanin julkaistua toisen videonsa ja sitä myöten selityksen tatuoinnille, ihmiset muuttuivat ymmärtäväisemmiksi.

– Kirjoitusvirheitä sattuu monille artisteille heidän urallaan – kukaan ei halua olla siinä asemassa. Tiesin siinä hetkessä, että siitä [huomiosta] tulisi valtavaa, ja rehellisesti odotin paljon enemmän vastareaktiota.

Katso myös: Näin koko selän peittävä tatuointi poistetaan laseilla

Näin koko selän peittävä tatuointi poistetaan laserilla: "Tosi tyydyttävää" 1:01
Tatuointien poistoon erikoistuneen Clean Skin Laserin video on kerännyt suosiota somessa. Miljoonat ihmiset ovat nähneet videon, jossa laseroidaan irti valtavaa selkätatuointia.

Lähde: Insider

 

Lue myös:

    Uusimmat