Joona Puhakalle, 22, sosiaalisesta mediasta tuli yläasteiässä ammatti – aloitti sijoittamisen tulevaisuuden varalle

2:00
Miten Myyrä-sarja oikein toimii? Katso videolta!

Myyrä-ohjelmassa mukana olevalla Joona Puhakalla on Instagramissa 102 000 seuraajaa, YouTube-kanavalla sen sijaan yli tuplasti enemmän.

Joona Puhakkaa voisi kutsua somemaailman julkkikseksi. Perinteisessä mediassa hän on vielä sen sijaan tuntemattomampi kasvo. Maaliskuusta alkaen hän valtaa kotikatsomot, kun Myyrä-ohjelma starttaa.

Puhakka kertoo MTV Uutisille, ettei tuntenut ohjelman muita osallistujia entuudestaan. Ohjelmassa käydään fyysisyyden lisäksi myös psykologista peliä ja se loi tietyn jännitteen kuvauksiin mentäessä.

– Sinne meni sillä mentaliteetilla, ettei voi täysin luottaa kehenkään. Oli siellä koko ajan hieman varovainen mieli päällä.

– En koe olevani sinisilmäinen ja kuvauksissa koin olevani se, joka mietti enemmän negatiivista kuin positiivista kaikesta. Se tuntui ainoalta keinolta pysyä järjissään, Puhakka jatkaa.

Toisen maailman julkkis

Joona Puhakalla on Instagramissa 102 000 seuraajaa, YouTube-kanavalla sen sijaan yli tuplasti enemmän.

Puhakka on tuottanut kaverinsa kanssa YouTube-kanavalleen sisältöä jo seitsemän vuotta. Yläasteella kanavan perustanut kaksikko julkaisee kanavalle erilaista viihdesisältöä. Puhakka tekee päätyönään sosiaalista mediaa.

– En ole ehtinyt tekemään vielä muuta duunia, sillä tästä tuli minulle yläasteiässä ammatti.

Tulevaisuutta varten Puhakka on aloittanut sijoittamisen ystävänsä isän opastuksella. 

– Siitä saa hyvän pesämunan tulevaisuudelle. 

–Tiedän, ettei tämä jatku välttämättä tällaisena ikuisesti. Olen kuitenkin vielä niin nuori, että jos tämä loppuu viiden vuoden päästä, niin ehdin tekemään vielä jotain muutakin. En ole vielä ikäloppu siihen mennessä. 

Tulevaisuuden haaveet ovat kuitenkin jo selvillä. 

– Olen kasvanut median parissa ja toivon, että tällä kentällä saisin pyöriä tulevaisuudessakin. oli se sitten tubettamista, juontamista, taustajoukoissa tai eturintamalla pyörimistä, Puhakka pohtii MTV Uutisille. 

Ketkä ovat Puhakan kilpailijoita Myyrä-sarjassa? Katso videolta: 

0:45

Myyrä MTV3-kanavalla 2. maaliskuuta alkaen!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja