Mainos

Jolene tuli raskaaksi kaksi kertaa yhden kuukauden aikana – kaikki lapset syntyivät samaan aikaan: "Olin äimistynyt"

Englantilaisen Jolenen vauvoista yksi on nuorempi kuin muut, vaikka kolmoset syntyivät samaan aikaan.

Englantilaisen Jolene Broadin, 37, perheeseen kuuluu miehen lisäksi vauvatrio: Kathleen, Delilah ja Tabitha ovat kolmoset. Erikoisen lapsikatraasta tekee se, että Tabitha pantiin alulle kaksi viikkoa siskojensa jälkeen.

Kyseessä ovat ainoat kolmoset, jotka on siitetty kahden viikon välein. Tilanne on äärimmäisen harvinainen, sillä pieni Tabitha alkoi kasvaa kohdussa vasta sitten, kun siellä jo kasvoi kaksi muuta vauvaa!

– Olin tuolloin 35 ja ajattelin, että minulla voisi kestää hetken tulla raskaaksi, jos sitä ylipätään tapahtuisi. Joten olin äimistynyt kuullessani, että olin raskaana vain muutaman viikon yrittämisen jälkeen, Broad kertoo Daily Mail -lehdelle.

– Kun menin ultraan, odotin puoliksi sitä, että minun sanottaisiin odottavan kaksosia. Ajattelin, että olen liian iso, jotta vatsassa olisi vain yksi vauva.

Hoitaja kyseli, oliko Broadille tehty keinohedelmöitys, minkä hän kielsi. Näytöltä Broad sai nähdä kolme sikiötä kohtunsa sisällä.

– Minulle kerrottiin, että vauvojen välillä on parin viikon ero. Se tarkoitti, että olin tullut raskaaksi ensin yhden alkion kanssa, ja se oli jakautunut kahdeksi identtiseksi kaksoseksi. Muutamaa viikkoa myöhemmin ovuloin toisen kerran saman kierron aikana, ja tulin raskaaksi kolmannen kerran. Mittaamalla heidän selkä-niskapituutensa lääkärit saivat tietää, että vauvat oli siitetty eri aikoihin, Broad kuvaa.  

Lapsitrio syntyi raskausviikolla 32, koska Delilah lakkasi kasvamasta. Kaikki vauvat voivat hyvin, mutta Tabitha on teknisesti ottaen nuorempi kuin sisaruksensa – vaikka kolmikko syntyi samaan aikaan!

 

Lähde: AOP, Dailymail.co.uk

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.