Mainos

Kirsty luuli olevansa kahdeksannella kuulla raskaana – vatsasta paljastuikin valtava kasvain

Nuori nainen ei olisi voinut olla onnellisempi saatuaan selville odottavansa esikoistaan. Ultraäänitutkimuksessa raskaana olleen naisen kohdusta paljastui kuitenkin kasvain, joka koitui lopulta hänen syntymättömän lapsensa kohtaloksi.

Pian sen jälkeen, kun 22-vuotias Kirsty Butler oli tehnyt positiivisen raskaustestin, hänen vatsansa alkoi kasvaa vauhdilla. Vatsan koon perusteella lääkäri epäilikin naisen raskauden edenneen jo kahdeksannelle kuulle, mutta ultraäänitutkimus paljasti karun totuuden. Tutkimuksessa nimittäin selvisi, että nainen oli kyllä raskaana, mutta ei niin pitkällä, kuin alun perin oli epäilty. Raskausviikkoja oli takana vasta kuusi. 

Vatsan suuri koko johtui valtavasta, 20 sentin levyisestä ja 30 sentin pituisesta kasvaimesta, joka oli vaarassa murskata hänen syntymättömän lapsensa.


Jos kuva ei näy, viot katsoa sen täältä.  

– Minun vauvamahani oli oikeastaan valtava kasvain. Syntymätön vauvani oli pikkuruinen, niin pieni, ettei se edes saanut aikaan kumpua, Butler kertoo painajaismaisesta löydöksestä.

Unelma lapsesta elää edelleen vahvana

Kasvainta ei kuitenkaan voitu leikata heti, sillä riski syntymättömän lapsen menettämiseen olisi ollut liian suuri. Vaikka lääkärit tekivät kaikkensa pelastaakseen sekä äidin että lapsen hengen, viikkoa ennen suunniteltua leikkausta Butler sai kuulla musertavat uutiset.

– Ultraäänessä viikkoa ennen minulle kerrottiin, ettei sydänääniä kuulunut, Butler kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Pian surulliset uutiset kuultuaan nainen vietiin leikkaukseen, jossa nainen menetti lapsen lisäksi myös toisen munasarjansa. Vaikka takana on rankkoja hetkiä, Butler ja hänen miehensä toivovat vielä jonain päivänä tulevansa vanhemmiksi  

– Olin todella onnessani kuultuani, että minulla on tarpeeksi munasoluja toisessa munasarjassani, eikä raskaaksi tulossa pitäisi olla ongelmia, Butler iloitsee.

Lähde: DailyMail

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.