Jokerit-kapteeni närkästyi Lokomotivin halpamaisesta sirkuksesta – tuomarit menivät vipuun: ”Heikkoa”

Jääkiekkoliiga KHL:ssä Jokereiden varsin turvalliselta näyttänyt etumatka meinaa huipentua pudotuspelisarjassa Lokomotivia vastaan. Maanantain 4-2-voitolla Lokomotiv kavensi tilannetta niin, että Jokereiden ottelupallojohto on enää numeroissa 3-2.

Maanantain viidennessä taistossa Jokerit osoitti turhautumisen merkkejä, kun vierasjoukkue Lokomotiv laittoi show’n pystyyn. Lokomotiv nojautui selkä seinää vasten -tilanteessa klassiseen ohjenuoraan: kaikki keinot käyttöön.

Vieraat sukelsivat ja tuomarit menivät halpaan. Sekös Jokereita ärsytti.

– Heikkoa. Pelataan pudotuspelejä. Pieni tönäisy ja he olivat välittömästi jäässä, Jokereiden kapteeni Peter Regin hämmästeli.

– Emme allekirjoittaneet niitä jäähyjä. Tuntui, että niitä ei jaettu tasapuolisesti ja se turhautti. Mutta tuo on jotain, mitä emme voi tehdä. Meidän pitää keskittyä omaan peliimme ja oman juttumme toteutukseen. Meillä on hyvä joukkue ja kun pysymme tuossa reseptissä, niin kaikki menee hyvin. Emme voi syyttää ketään muuta, vaan meidän pitää ottaa taas homma haltuun, Regin jatkoi.

Tanskalaishyökkääjä viittasi siihen, miten Jokerit voitti sarjan kolme ensimmäistä ottelua. Nyt Lokomotiv on ottanut otetta, ainakin voittojen valossa.

– He taistelevat hengestään. Emme luulleet, että tämä sarja olisi ollut jotenkin helppo. Heillä on hyvä joukkue. Meidän pitää vain vastata nyt heille, Regin pohti.

– On selvää, että olemme pettyneitä, mutta aurinko nousee taas huomenna. Meillä on yhä kotietu käsissämme. Ei tämä ole mikään maailmanloppu, Regin sanoi, kääntäessään katseet kohti tulevaa.

Sarjan kuudes taisto käydään ylihuomenna Jaroslavissa. Jatkoon etenee neljällä voitolla. 

Lue myös:

    Uusimmat