Johnny Cashin sukulaistyttö puukotettiin kuoliaaksi

Legendaarisen muusikon veli Tommy Cash on surun murtama traagisen tapahtuman takia.

Johnny Cashin veljenlapsentytär löydettiin kuolleena keskiviikkona, People-lehti uutisoi perjantaina. Tennesseen viranomaiset ovat vahvistaneet, että Courtney Cash oli murhattu puukottamalla.

Courtney oli ollut ennen traagista tapahtumaa ulkona ystävänsä ja poikaystävänsä kanssa. Kotiin saavuttua pariskunnan ja ystävän välille oli tullut riitaa, jonka seurauksena ystävä oli ottanut puukon esiin.

Putnamin sheriffi David Andrews vahvistaa Courtneyn ruumiin löytyneen kodin eteisessä olevasta laatikosta. Courtney asui talossa poikaystävänsä ja pariskunnan pienen lapsen kanssa. Poikaystävä oli päässyt lapsen kanssa pakenemaan tilanteesta sairaalaan, jossa häntä hoidetaan puukotusvammoista.

Poliisi on ottanut pariskunnan ystävän kiinni epäiltynä ensimmäisen asteen murhasta. Murhan motiivista ei ole varmuutta, mutta sheriffi Andrews epäilee sen liittyneen huumeisiin.

Johnny Cashin veli Tommy Cash julkaisi tapahtuneen jälkeen lausunnon, jossa hän toivoo ihmisten rukoilevan lapsenlapsensa menetyksen ja koko perheen puolesta.

– Olemme surun murtamia, Tommy Cash kuvaili.

Asiaa tullaan käsittelemään oikeudessa 21. huhtikuuta.

Lue myös:

    Uusimmat