Johnny Cashille yhä palkintoja

Syyskuussa kuolleesta Johnny Cashista tuli historian vanhin Country Music -palkinnon saaja keskiviikkoiltana, kun hän sai kolme palkintoa elämänsä viimeisen vuoden aikana tekemästä työstään. Cashin albumi American IV: The Man Comes Around palkittiin vuoden parhaana albumina. Lisäksi hänen singlensä Hurt sai parhaan singlen ja parhaan videon palkinnot. Cash oli ehdolla neljässä kategoriassa.

Vuoden viihdetaiteilijan palkinto meni Alan Jacksonille, joka sai palkinnon viime vuonnakin. Jackson sai myös vuoden mieslaulajan palkinnon sekä Vocal Event of the Year -palkinnon Jimmy Fuffettin kanssa laulamastaan duetosta It's Five O'Clock Somewhere. Martina McBride on vuoden naislaulaja. Horizon Award meni Joe Nicholsille, kun taas Brooks and Dunn on vuoden lauluduo. Randy Scruggs palkittiin vuoden muusikkona. Paras kappale on Doug Johnsonin ja Kim Williamsin Three Wooden Crosses.

Toby Keith, joka oli ehdolla seitsemässä kategoriassa, ei saanut yhtään palkintoa. Palkinnotta jäi myös Dixie Chicks huolimatta sen ennätyksellisestä kiertueesta tänä vuonna. Kolmijäseninen Rascal Flatts, joka palkittiin parhaana vokaaliyhtyeenä, yllätti yleisön sanoessaan, että sille annettu palkinto kuuluisi Alabamalle.

Lue myös:

    Uusimmat