Nainen näki hahmon naapuritalon ikkunassa ja huolestui – karmiva tilanne sai huvittavan lopun: "Annoit meille päivän naurut"

3:17
”Tiina joutui entisen kumppaninsa vainoamaksi ja lähestymiskiellon hinnaksi tuli satoja euroja”

Nainen järkyttyi huomattuaan vastapäisen kerrostalon ikkunassa hahmon, joka pysyi tunteja paikallaan. Kun totuus ”stalkkerista” selvisi, kuumottava tilanne sai aikaan makeat naurut, kertoo Mirror.

Jokainen meistä on varmasti ollut tilanteessa, jossa mielikuvitus tekee tepposet. Pimeänä syysiltana kävellessään saattaa tulla tunne, että joku seuraa sinua tai metsikössä olevat kivenmurikat muuttuvatkin metsän pedoiksi.

Niin, tai joskus saatat olla täysin vakuuttunut siitä, että naapuri stalkkaa sinua ikkunan kautta, vaikka todellisuus olisi aivan toinen.

"Hän alkoi huolestua"

Tämänkaltainen tilanne kävi Amy Macdonaldin ystävättärelle, joka tuijotteli toimistonsa ikkunasta ulos. Hän havaitsi naapuritalon ikkunan ääressä auringonpaisteessa paistattelevan hahmon.

– Hän luuli, että joku nainen vain nauttii kahvia katsellessaan ikkunasta ulos, Amy kertaa ystävättärensä silloisia mietteitä.

Aluksi tuiki tavalliselta tuntunut tilanne muuttui karmivaksi, sillä hahmo pysyi ikkunan ääressä tunteja.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä​​​​​​​

– Hän alkoi hieman huolestua, Amy jatkaa tarinaa.

Karmivaksi muuttunut tilanne sai aikaan makeat naurut

Ystävätär halusi selvittää, onko hänen huolelleen todellisuudessa mitään syytä. Kun ystävätär vaihtoi kuvakulmaa nähdäkseen ikkunan ääressä pönöttävän naisen paremmin, hän repesi makeaan nauruun.

Kyseessä ei ollut kahviaan nauttiva rouva – eikä liioin stalkkaava naapurikaan. Ikkunan ääressä oli pahvinen Dame Judi Dench. Oscar-palkittukin brittinäyttelijä on nähty lukuisissa rooleissa niin elokuvissa, TV-sarjoissa kuin teatterilavallakin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Amy jakoi ystävättärensä tarinan Twitterissä, jossa huvittava tapahtumasarja on saanut lukuisia reaktioita ja kommentteja.

– Sinä joka asut tuossa asunnossa – annoit meille päivän naurut, Amy kehuu.

Lähteet: Mirror, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja