Mainos

Jethro Rostedt harmissaan jättimätkyistään: Aina sama laulu

Kiinteistönvälittäjä Jethro Rostedtille kertyi maksettavaa huimat 133 542 euroa.

Maanantaina julki tulleet vuoden 2013 verotiedot paljastivat, että kiinteistövälittäjä Jethro Rostedt saa maksaa sievoisen summan jälkiveroja. Rostedtille nimittäin kertyi mätkyjä huimaavat 133 542 euroa.

Reilusti yli 130 000 euron jättimätkyihin moottoriturpana tunnettu Jethro suhtautuu harmituksesta huolimatta rennosti. Kyseessä kun ei ole ensimmäinen kerta, kun mies saa maksella aimo summan jälkiveroja.

– Yrittäjänä tulot ovat pääsääntöisesti osinkotuloja, joten tässä on aina sama laulu, tähän turtuu. Vuoden lopussa sitten maksellaan, ilolla, Jethro nauraa.

Jethron mätkyt ovat tällä kertaa aiempaa muhkeammat. Vuonna 2012 mätkyjä kertyi 44 656 euroa ja 2011 hieman vähemmän, 43 210 euroa.

Toki Jethro myös myöntää, ettei se nyt aivan yhtä juhlaa ole tuollaisia summia maksella.

– Jollain tavalla tämä tietenkin ottaa päähän, mutta tallaista se yrittäjän elämä on. Ei niitä osinkoja pysty tarkemmin arvioimaan.

Melkoisena työmyyränä tunnetulla Jethrolla on mätkyjen suuren summan lisäksi myös mukavasti tuloja.

Ansiotuloja Rostedt nettosi viime vuodelta 55 955 euroa ja pääomatuloja mittavat 461 919 euroa. Vinkki samanlaisiin summiin haluaville on Jethrolla hyvin yksinkertainen.

– Pitää tehdä paljon, paljon töitä. Se sen selittää.  Tulot ovat nyt julki ja hyvä niin, kaikilla on sen suhteen sama mahdollisuus. Pitää vaan vääntää pitkää päivää niin hommat hoituu.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja