Jessica etsi häntä lentokoneessa auttanutta miestä ilmoituksella: "Osoitti myötätuntoa, jonka kaltaista en ole koskaan saanut tuntea"

Kahden lapsen äiti yritti saada lapsensa käyttäytymään hyvn lennolla, mutta turhaan. Silloin vieressä istunut mies päätti tulla apuun!

Yllä olevalla videolla paljastetaan lentokoneruoan salaisuudet!

Jessica Rudeen etsi Facebookissa käsiinsä miehen, joka osoitti suurta kiltteyttä hänen perheelleen. Rudeen oli lennolla kahden pienen lapsensa kanssa, kun lapset alkoivat väsyä matkantekoon. Toinen heistä alkoi huutaa, toinen sai uhmakohtauksen.

Rudeen yritti saada lapsensa hallintaan, mutta turhaan. Silloin vieressä istunut mies päätti tulla apuun, kertoo Kansas.com.

"Hän auttoi meidän ulos koneesta ja vei meidät seuraavan lennon portille"

Toddiksi esittäytynyt mies piteli nelikuista Alexanderia sylissään ja auttoi kolmevuotiasta Carolinea katsomaan elokuvaa. Koko lennon ajan Todd väritti lasten kanssa, katsoi elokuvia ja osoitteli heille jännittäviä asioita lentokoneen ikkunasta.

– Hän auttoi meidän ulos koneesta ja vei meidät seuraavan lennon portille Carolinea kädestä pitäen, Rudeen kuvaa.

– Ja ihan kuin siinä ei jo olisi ollut tarpeeksi, hän vaihtoi istumapaikkaa seuraavalla lennolla istuakseen samassa rivissä auttamassa meitä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Onnistui löytämään Toddin vaimon

Rudeen sai tietää Toddista vain etunimen, asuinpaikan sekä sen, että hänen poikansa kävi Arkansasin yliopistoa. Rudeen halusikin kiittää miestä, ja toivoi löytävänsä hänet Facebookista.

– Tämä mies, Todd, osoitti minulle kiltteyttä ja myötätuntoa, jonka kaltaista en ole koskaan saanut tuntea, hän kirjoitti.

Kuin ihmeen kaupalla tieto Rudeenin kirjoituksesta kantautui Toddin vaimon, Staceyn, korviin.

Toddin mukaan muiden ihmisten auttaminen on helpompaa kuin moni ajattelee. Miehen vaimoa oli aiemmin autettu samanlaisessa tilanteessa perheen kahden pojan kanssa.

– Tiedäthän, se ei maksa mitään, että ojennat auttavan kätesi, mies kertoi tv-haastattelusta.

"Tuntuu, ettei tämä ollut sattumaa"

Rudeen perheineen pääsee tapaamaan Toddin pian. Mies on tapaamismahdollisuudesta ilahtunut ja saamastaan huomiosta nöyrä.

– Luulen, että olemme yhteyksissä koko loppuelämämme ajan. Tuntuu, ettei tämä ollut sattumaa, Rudeen kuvaa.

Lähde: Kansas.com, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja