Jessica ei tiennyt olevansa raskaana: Synnytti yllättäen hammaslääkärin tuolissa!

Mikä on syöksysynnytys? 1:02
Katso video: Tätä tarkoittaa syöksysynnytys!

Hollantilainen Jessica ei osannut epäillä raskautta, sillä siitä ei ollut havaittavissa minkäänlaisia ulkoisia merkkejä.

Hollannissa asuva Jessica Aaldering kertoo vieneensä poikansa kouluun, kun hänen vatsaansa alkoi sattua. Nainen oli liukastunut aiemmin ulkona ja epäili kivun liittyvän kyseiseen kaatumiseen, kertoo The Sun.

Jessican onneksi hänen ohitseen kulkenut poliisi huomasi, että kaikki ei ollut kunnossa. Nainen hädin tuskin pystyi enää seisomaan omilla jaloillaan, joten poliisi auttoi hänet kollegansa kanssa sisään vieressä sijainneelle hammaslääkäriklinikalle.

Minuutteja rakennuksen sisälle pääsyn jälkeen Jessica synnytti kaikkien hämmästykseksi pojan. 

– Kaikki tapahtui niin äkkiä. Minulla ei melkein ollut aikaa istua hammaslääkärin tuoliin.

Syntyi kymmenen viikkoa etuajassa

Poliisi Rob van Duuren kertoo synnytyksen olleen niin nopea, että hän ehti juuri ja juuri laittamaan hanskat käteen. Hän kuvailee saaneensa vain ”napattua” vauvan tilanteessa.

Syöksysynnytyksen aikana napanuora katkesi ja poliisit huomasivat pian, että vauva ei hengittänyt tai pitänyt ääntä. Van Duuren kertoo kuitenkin hieroneensa vauvan rintaa, jonka seurauksena poika otti ensimmäisen henkäyksensä ja alkoi itkeä.

Ambulanssi saapui paikalle muutamassa minuutissa viemään tuoreen äidin ja vauvan sairaalaan. Jatkotutkimuksissa selvisi, että vauvalla oli ilmarinta hänen synnyttyään kymmenen viikkoa etuajassa.

Hermaniksi nimetty poika voi nyt hyvin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Poliisit pelastivat naisen uudelleen

Jessica sanoo olleensa järkyttynyt saadessaan tietää raskaudesta. Hänen vatsansa ei ollut pyöristynyt, ja hän oli saanut kuukautiset normaalisti viimeisten kuukausien aikana. 

Nainen kertoo järkytyksekseen saaneensa jälkikäteen laskun hammaslääkäristä. Syynä oli "synnytyshuoneen" siivoamisen kulut. Huoneen kuvailtiin olevan erittäin likainen ja sensiivoamiseksi tarvittaisiin asiaan erikoistunut yritys.

Laskun summa oli hieman yli 200 euroa.

– Poliisi kävi kysymässä sisältä, voisinko synnyttää hammaslääkärissä. Se oli mahdollista, mutta nyt minun on silti maksettava siitä paljon. En myöskään pyytänyt tätä, enhän?

Jessican mukaan hänen vakuutuksensa ei kattanut huoneen siivoamista, ja hammaslääkärin kerrotaan sanoneen samoin.

Lopulta poliisit, jotka auttoivat Jessicaa synnytyksessä, aloittivat varainhankinnan laskun maksamiseksi. Jessica luonnehtii poliisien olleen hänen pelastajiaan aiemmin ja nyt he toimivat samoin uudelleen.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat