Jesse Puljujärveltä upeita sanoja karuun paikkaan joutuneelle Konsta Heleniukselle

Olli Jokinen piti Konsta Heleniuksen ratkaisevaa rangaistusta kyseenalaisena 0:49
Olli Jokinen piti Konsta Heleniuksen ratkaisevaa rangaistusta kyseenalaisena

Jesse Puljujärvi aikoi antaa tukensa MM-puolivälieräottelussa kovaan paikkaan joutuneelle Konsta Heleniukselle.

Leijonat koki karvaan pettymyksen torstaina, kun se koki jatkoajalla 1–2-tappion Ruotsille.

Ratkaisussa nähtiin omaa pulinaa, kun Leijonien nuorelle hyökkääjälle Konsta Heleniukselle tuomittiin kaksi minuuttia mailan nostamisesta. Seuranneella ylivoimalla Joel Eriksson Ek ohjasi Ruotsin voittomaalin.

– Tough call (kova tuomio). Olisi voinut mennä ihan kummin päin vaan mun mielestä, Leijonien hyökkääjä Jesse Puljujärvi totesi tapauksesta Ostravassa.

Video Heleniuksen jäähytilanteesta näkyy jutun yläreunasta.

Puljujärvi tutustui turnauksen aikana Suomi-kiekon huippulupaukseen Heleniukseen, 18, jonka Puljujärvi otti ikään kuin siipiensä alle.

– Eiköhän tuota hommaa käydä tuossa läpi. Ei mitään, ”Konu” on huippujätkä. Meistä tuli hyvät kaverit, Puljujärvi jakoi upeita sanoja kovaan paikkaan joutuneen Heleniuksen suuntaan.

Juttu jatkuu kuvan alla.

Puljujärvi nautti torstain painepelistä.

– Jännitti ja oli mukava päästä pelaamaan isoista asioista. Ottaa päähän, kun ei saatu voittoa. Joka äijästä voi olla ylpeä, kun annoimme itsellemme mahdollisuuden, Puljujärvi nyökytteli.

Puljujärvellä itsellä oli paikkaa lyödä kiekkoa pussiin kolmannessa erässä, kun hänen ketjukaverinsa Oliver Kapanen järjesteli hänelle loistotontin.

– En tiedä, että miten Ruotsin kaveri otti sen kiinni. Noh, painettiin vielä tasoihin! Puljujärvi mietti.

Puljujärvi on kulkenut vuoden sisään kovan matkan, sillä hänen molemmat lonkkansa operoitiin viime kesän leikkauksessa. Puljujärvi aloitti kautensa vasta vuodenvaihteessa.

– Oli mahtava juttu päästä vielä kauden jälkeen tänne mukaan. Nautin siitä, että pääsin pelaamaan. Nyt sitten uusia tuulia, Puljujärvi huikkasi.

Puljujärveltä tiedusteltiin sitä, että aikooko hän huuhtoa MM-pettymystä muutamalla tshekkiläisellä laatuoluella.

– Mennään yhdellä, Puljujärvi virnisti.

Lue myös:

    Uusimmat