Jeremy Renner toipuu siskonsa mukaan lumenaurausonnettomuudesta kovaa vauhtia: "Emme voisi olla positiivisempia tulevaisuuden suhteen"

0:43
Tämä Jeremy Rennerin onnettomuudesta tiedettiin 2. tammikuuta.

Marvel-tähti Jeremy Renner on ollut sairaalassa vuoden ensimmäisestä päivästä lähtien.

Näyttelijä ja Marvel-tähti Jeremy Renner, 52, on paranemaan päin uudenvuodenpäivän lumenaurausonnettomuuden jälkeen. Asiasta kertoi Jeremyn sisko Kym RennerPeople-lehdelle.

– Olemme haltioissamme hänen edistymisestään. Jos tuntee Jeremyn, tietää hänen olevan taistelija ja tyyppi, joka ei pelleile. Hän on saavuttamassa kaikki paranemistavoitteensa. Emme voisi olla positiivisempia tulevaisuuden suhteen, Kym kertoi.

Jeremy on ollut sairaalassa tammikuun 1. päivästä lähtien, kun hän joutui lumenaurausonnettomuuteen aurattuaan omaa ja naapurinsa pihaa. Tuolloin hänet kuljetettiin helikopterilla paikalliseen terveyskeskukseen. Hän sain onnettomuudessa muun muassa rintakehän vamman, ja hänelle tehtiin kiireellinen leikkaus heti seuraavana päivänä.

Washoen piirikunnan sheriffi Darin Balaamin mukaan onnettomuuspäivän tapahtumat saivat alkunsa, kun Jeremy auttoi perheenjäsentänsä saamaan jumittuneen ajoneuvon pois lumesta. Saadakseen auton liikkeelle Jeremy haki lumikissan, eli kookkaan Pistenbully-lumiauran, joka painaa ainakin 6 500 kiloa. Hinattuaan auton sillä onnistuneesti pois jumiutuneesta paikasta, hän nousi aurasta pois puhuakseen perheenjäsenelleen.

Tässä vaiheessa lumikissa alkoi liikkua. Pysäyttääkseen sen Jeremy yritti päästä takaisin kuljettajan paikalle. Tutkimuksien mukaan lumikissa ajoi tässä kohtaa Jeremyn yli.

Jeremy kertoi ensimmäistä kertaa itse voinnistaan 4. tammikuuta Instagramissa sairaalakuvan yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kiitos kaikista kilteistä sanoistanne. Olen liian sekaisin kirjoittaakseni. Mutta lähetän rakkautta teille kaikille, Renner kirjoitti tuolloin.

Kaksi päivää myöhemmin Jeremy jakoi Instagramin tarinat-osioon julkaisun, jossa hänen siskonsa hieroo hänen päätänsä ja hänen äitinsä hymyilee heidän vieressään. Jeremy kutsui tapahtumaa kylpylähetkeksi, joka nostaa hänen tunnelmaansa. Toisessa tarinat-osion julkaisussa hän kiitti teho-osaston henkilökuntaa.

Rennerillä on 9-vuotias tytär Ava Berlin ex-vaimonsa Sonni Pachecon kanssa. Hänet tunnetaan parhaiten Hawkeyen roolistaan Marvel-elokuvissa.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja