Uutta tietoa onnettomuudesta: Marvel-tähti Jeremy Renner sai vakavan rintakehän vamman – leikattu jo kaksi kertaa

0:43
Tämä Jeremy Rennerin onnettomuudesta tiedettiin maanantaina.

Näyttelijä Jeremy Renner joutui uudenvuodenpäivänä vakavaan lumenaurausonnettomuuteen.

Näyttelijä Jeremy Rennerin tiedottaja kertoi 2. tammikuuta, että Renner sai tylpän rintakehän vamman uudenvuodenpäivän lumenaurausonnettomuuden jälkeen.

Näyttelijälle läheinen lähde kertoi aiemmin CNN:lle, että hänelle on tähän mennessä tehty jo kaksi leikkausta onnettomuudesta aiheutuneiden vammojen vuoksi ja että hänen vammansa ovat laajoja.

Tiedottajan mukaan Renner joutui leikkaukseen maanantaina ja on edelleen tehohoidossa kriittisessä, mutta vakaassa tilassa.

– Jeremyn perhe haluaa ilmaista kiitollisuutensa uskomattomille lääkäreille ja sairaanhoitajille, jotka huolehtivat hänestä, Truckee Meadowsin palo- ja pelastuslaitokselle, Washoe Countyn sheriffille, Renon kaupungin pormestari Hillary Schievelle sekä Caranon ja Murdockin perheille. He ovat todella ällikällä lytötyjä ja arvostavat hänen faniensa rakkautta ja tukea, tiedottaja sanoi.

Renner joutui sairaalaan kriittisessä tilassa loukkaannuttuaan Nevadassa tehdessään lumitöitä. Viranomaisten mukaan Renner oli ainoa henkilö, joka oli osallisena onnettomuudessa.

Renner on näytellyt Hawkeyen roolia Marvel-elokuvauniversumissa.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja