Jennifer Lopez avautuu vihdoin Mariah Careyn kohukommentista

American Idol -tuomari Jennifer Lopez avaa vuosien takaista kohukommenttiaan.

Laulajatähti ja American Idol -tuomari Jennifer Lopez joutui kohun keskelle 2000-luvun alussa, kun popparikollega Mariah Carey vastasi varsin yllättävällä tavalla Lopezia koskevaan kysymykseen.

Careyltä kysyttiin tuolloin haastattelussa mielipidettä Lopezista, jolloin nainen kuittasi kysymyksen toteamalla ykskantaan, ettei tunne Lopezia. Lopez julkaisi ensimmäisen hittinsä jo vuonna 1999, joten Careyn reaktiota kysymykseen pidettiin erikoisena.

Lopez on pysynyt aiheesta hiljaa pitkään, mutta nyt, vuosia myöhemmin, nainen otti asiaan kantaa vieraillessaan The Wendy Williams Show'ssa torstaina.

Kun naiset puhuivat Lopezin Vegasin show'sta, Lopez luetteli käyneensä itse ennen omia näytöksiään katsomassa Vegasissa Britney Spearsia ja Shania Twainia – ja mainitsi erikseen, ettei ollut nähnyt Careyn esitystä, koska hänen esityksensä eivät tuolloin vielä olleet käynnissä. Williams tarttui yksityiskohtaan heti ja muistutti katsojia Careyn vuosien takaisesta kommentista.

Lopez kuittasi asian huumorilla.

– Hän tosiaan sanoi niin! Kaipa hän on unohtelevainen. Olemme tavanneet monia kertoja! En tiedä, en tunne häntä niin hyvin, Lopez sanoi.

Lähde: E! Online

American Idolin viimeinen kausi Subilla viikonloppuisin kello 18

Lue myös:

    Uusimmat